Mennyi havi bevételre vállaltok 2 gyereket?
Figyelt kérdés
Nekünk most átlag 200 ezer, de gyeden vagyok. Nincs viszont hitelünk.2014. febr. 10. 16:38
1/20 anonim válasza:
Havi nettó 200 a jövedelmünk és van forint alapú lakáshitelünk.
2/20 anonim válasza:
200ezer a bevételünk és nincs hitelünk,bevállaltuk a második babát is!
3/20 anonim válasza:
Kb. 240 + csp gyes de ez változó és sok az adósságunk.
4/20 anonim válasza:
200-ra vagytok 4-en??Ez most komoly??
Mi 3-an élünk havi 350-ből,de nem merünk 2. gyereket vállalni.T hogy mertetek?
5/20 anonim válasza:
nálunk 180 a havi bevétel,távlatba de majd szeretnénk 2. babát.3an vígan elvagyunk ennyi pénzből még félre rakni is tudunk
6/20 anonim válasza:
200 ezerből bőven boldogan.... nem kell olyan nagyigényűnek lenni, nem lehet, hogy csak Te bánsz rosszul a pénzzel? Úgy mertek, ahogy akartak!
Mi havi 170 ből vagyunk hárman, ebből 50 megy rezsire, és jön a baba. Na?
7/20 zabmester válasza:
Jelenleg nagyjából 250 ezer (bár ez kicsit változó), így van most egy gyerekünk, és szeretnénk másodikat. Persze ha elmegyek gyed-re, akkor kevesebb lesz, de kb. 200 körül akkor is meglesz majd. Hitelünk nincs, viszont lakbért fizetünk (most havi 40-et, de nyáron költözünk, az egy tízessel kb. kevesebb lesz).
8/20 anonim válasza:
140 ezer a bevételünk és albérletben élünk.
Most várjuk a 2. babát, tervezett volt.
9/20 anonim válasza:
Nálunk becsúszott a 2-ik, még nem terveztük, de persze megtartottuk. Így a gyedem, csp, plusz a párom fizuja, plusz a fusi van havonta. Én 120e, páromnak 700-as nettó órabére van, hétköznap 12-13 órát dolgozik,hétközna+hétvégén 1-1 szabadnap, így kb. 150 körül kap, a fusija kb. 20-30 havonta. Hitelünk van, lakás is, autó is. Idén visszamegyek, én jobban keresek, nekem 1000ft-os nettó órabérem van, 6 órában tervezem, lényegesen jobban kijövünk majd...
10/20 anonim válasza:
Ezt ígí nem lehet megmondani, mert pl aki anyósékkal él, rezsit alig fizetnek nekik, azok könnyen vállalnak 200 ezere 2 gyereket. Szóval baromira számít a pénzen kívül a külső körülmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!