Milyen körülményekre vállaltok babát?
Én 26 leszek pár hét múlva, a férjem 29
Saját rendezett pecó, kocsi van, én baromi rosszul keresek, ami elmegy a hitelünkre :) (Ez már nem sokáig tart! ) Férjem, havonta 160 körül hoz haza...Egy pici megtakarítás kb. 250körül van (bár ezt több mint 3 éve gyűjtögetjük :) ) nehéz félre tenni...Hát, h jó e ez meg megvan e az az anyagi körülmény ami jó azt nem tudom, de borzasztóan szeretnénk már babát :) csak 8 hónapja h, nem jön össze...
25 és 27 évesek voltunk, amikor szültem.
2 éves a lányunk.
Férjem 420at keres, nekem 110 a gyed, a fizetésem 200 körül lesz, még nem tudom pontosan.
Lakáshitelünk van, kamatmentes (munkahelyemről), fix 32e a törlesztő még 9 évig.
Én 36, férjem 37. Nagy, de hiteles ház, 125.000 törlesztővel.
Most várom a 3. babát, gyermekeim 5 illetve 2,5 évesek.
Bevételünk: nekem 60.000 a gyed, 36.600 a családi, mert beteg a pici, férjem fizetése nagyon változó. Ha belföldön dolgozik, akkor 300.000, ha mennek külföldre is, akkor napidíjjal együtt 800-900.000 között van.
Én 26 vagyok, vőlegényem 34. Saját hiteles ház, öreg hitelmentes autó. Számlák, hitel után 50e marad megélhetni sima hónapban. Ha a párom túlórázik értelemszerűen több. 400e körüli megtakarításunk van. Nem panaszkodom, megvan mindenünk, ami kell. 1 db 10 hónapos kislánnyal vagyok itthon GYEDen.:-)
Miért kérdezed?
Albérletbe,párom fizuja 300, én gyedem 100,fizum 250 lesz.
Kocsink van,és megtakaritásunk,kb 7 millió.
Lakásunk saját csak azért nincs,mert ésszerűbbnek láttuk,hogy albérlet,elég olcsó,hosszútávú,és gyüjtögetünk,még 2-3 év,és tudunk venni sajátot.
Én 25 ,párom 30 éves.
Saját lakás,saját autó.Hitelünk nincs!
A párom fizetése 300 ezer ft,nekem a GYED 110 ezer.
Míg dolgoztam én is és a babára készültünk 200 ezer volt a fizetésem.Van megtakarításunk is,tudunk félre is tenni minden hónapban.
8 hónapos a lányunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!