Milyen körülményekre vállaltok babát?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Mennyi bevételre? Hiteletek van?2013. aug. 30. 13:44
11/16 anonim válasza:
22 vagyok férjem 30 fiunk két éves 28 hetes terhes vagyok. Most fogunk elköltözni a szüleimtől. Párom dolgozik én gyest kapom. Nagyjából 100-130 ezer ft a bevételünk. Nem sok de megvagyunk. S valóban nem így terveztem de nem bántam meg. Szeretem a gyerekeimet és a férjemet. S ha a pici betölti az egy évet megyek befejezem a sulit, utána pedig dolgozni szeretnék. Több gyereket nem tervezzünk.
12/16 anonim válasza:
23 vagyok,21 voltam mikor született a párom 20,együtt éltünk főiskolások voltunk,suli mellett dolgoztunk bevételünk kb 180-200ezer között volt.Nincs hitelünk.Tulajdonképpen az apukám tulajdonában lévő lakásban élünk,felújítottuk,rendbe tettük,használaton kívül volt, a rezsit is mi fizetjük.
13/16 anonim válasza:
bocsánat lemaradt
* 21 voltam mikor született a fiunk,
14/16 anonim válasza:
Én 23, férjem 25 éves. A férjem fizetése havi kb. 130 ezer + cafetéria, enyém 110 ezer. Albérletben élünk, de van kb. 3,5 millió forint megtakarításunk (egy jó része akkor jött össze, amikor dolgoztam és mellette a fősulin is kaptam ösztöndíjat, elég sokat). Hitelünk nincs, majd ha eldöntjük, hogy melyik nagyszülői pároshoz szeretnénk közelebb lakni, akkor beruházunk saját lakásra/házra, és akkor lehet, hogy veszek fel hitelt (kamatmentes, munkáltatói kölcsönt).
15/16 anonim válasza:
Én 25, férjem 38. Saját nagy tehermentes ház, 3 gyermek, három és fél éves, két és fél éves, és egy négyhetes, két autó egyik hiteles, a másik nem. Van hitelünk magas számláink havi 140.000FT-ot fizetünk ki. Én kapok havi 87.000Ft, férjem a munkahelyén 220.000Ft körül keres, emelet van vállalkozásunk havi 150-200 ezer forint körül termel tiszta haszonnal.
16/16 anonim válasza:
Nem tudom ki az az idióta, aki megint mindenkit lepontozgatott, de jó lenne ha máshol élné ki magát! Mindenestre én most nyomtam mindenkinek egy zöld pacsit! Szép estét!
(7-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!