Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor döntöttétek el, hogy...

Mikor döntöttétek el, hogy szeretnétek kistestvért?

Figyelt kérdés

1. Ki hozta fel a témát, az apuka vagy az anyuka?

2. Voltak érvek és ellenérvek?

3. Mennyi idős volt a kisebb babátok, mikor megszületett a második baba?

Az én babám még csak 5 hónapos, de ahányszor kérdezem a Párom, hogy lesz-e, szeretne-e kistesót, mindig valahogy kikerüli a kérdést. Én is dilemmázok rajta, mert egy 54 m2-es lakásban lakunk, így a kisebbiknek még lenne külön szobája, de ha ketten lesznek, már nem tudjuk ezt megoldani.

Kérlek írjátok meg a véleményeteket, tapasztalataitokat!

Köszönöm előre is!

2014. febr. 7. 07:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
még mielőtt megszületett az első, úgy készültünk hogy majd lesz több is. Még sajnos nincs, a anyagiak miatt nem vállalunk egyelőre. Természetes volt mindig hogy nem szeretnénk, hogy egyke legyen.
2014. febr. 7. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi eredetileg is 2 gyereket akartunk. Azt is eldöntöttük, hogy nem nagyon kicsi korkülönbséggel, hanem 2-3 évvel köztük. Aztán a körülmények úgy hozták, hogy nem vállalhattuk akkor, halasztani kellett. De végig akartuk a kistestvért, és lett is, csak később. Tehát a konkrét időzítés akkor volt, amikor már megtehettük.
2014. febr. 7. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 gyereket szerettem volna. A párom egy gyereket akart. A lányunk születése után két évig nyüstöltem, hogy legyen még egy gyerek. Végül beleegyezett,így lett egy kisfiunk. Harmadik nem lesz, mert már én is átlátom, hogy anyagilag nem engedhetjük.

2014. febr. 8. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Alapból 1et terveztünk. Aztán amikor ő 11 hónapos lehetett, bennem egyre jobban elhatalmasodott a vágy egy második gyerek után. A férjemet sokat nem kellett győzködni, elmondtam, hogy anyagilag nem jönnénk ki rosszabbul, meg lehet lenne egy fia is és ennyi. 20 hónapos volt a nagy amikor megszületett a kicsi. Azóta sem bántam meg ezt a döntést, de remélem egy harmadikat már nem szeretnék majd :D
2014. febr. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!