Vennétek hitelre nagyobb lakást, hogy vállalhassatok kistestvért?
Most 27 nm a lakás, itt 3an is alig férünk el. Ez a lakás a miénk, ha eladjuk nem kell sok hitelt felvenni, úgy kb 5M-t.
Mit gondoltok?
Attól függ mennyit kerestek! Tudnátok-e fizetni a havi törlesztőrészletet!
5 Milla után 50-60 000 a havi részlet! Ennyit kitudnátok fizetni ha te gyeden lennél!?
Monduk mi 35 nm2 nem fértünk már a 3 éves lányunkkal. Most 50 nm2 lakunk, jön a tesó. Kiadtuk a mi lakásunkat, s nagyobbat bérlünk...
Férjem állása biztosnak mondható, nagy felelősséggel járó munkákat bíz rá a főnöke. 420 a nettója.
Az én munkám nem ilyen biztos, de van tapasztalatom eladóként, pultosként és konyhai kisegítőként is, 2 nyelvet beszélek, így remélem pár hónap alatt találnék újat.
Úgy beszéltük, hogy 500.000-t nem tennénk bele a lakásba, az maradna meg tartaléknak.
Utolsónak van igaza. Főleg ha visszahozzák a szocpolt. Eladjátok ezt a lakást nem tudom 3 millióért, 2, milliót spóroltok és egy gyerekre plusz egy vállaltra kaptok 1.5 millió szocpolt.
Én biztos, hogy így csinálnám a helyetekben. Mert 5 milliós hitelnek havi 55-60 ezer a törlesztése 20. évre és kb. 12 milliót fizetek vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!