Van itt olyan aki soha nem akart gyereket de ettol boldog hazassagban el?
Esetleg olyan aki soha nem is akar? Mi az oka nalatok?
Nemet es kort is irjatok
Tévedsz, nem én. Az egy másik 59%-os válaszoló. Ráadásul tudtommal nő, én pedig férfi vagyok...
Dehogy másodlagosak. Eleve azért csinálsz gyereket, hogy örömet okozzon neked. Ha csak magáról a szaporodásról lenne szó, te sem szülnél. Akkor miről is beszélünk?
Teljesen mindegy hány éves vagyok. Nem fog eljönni az a nap.
25 évesen kedves kérdező nincs azzal baj, hogy érzed, nem erre születtél. Hidd el, egy nap bekattan valami, és onnantól azt nem fogod tudni elképzelni, hogy ne legyen. Így vagyunk beprogramozva.
Fiatal vagy még, élj, találj párt magadnak. Hidd el, ha lesz egy szerető társad, őt akarod majd kicsiben látni, vele akarsz egyesülni, akarsz majd tőle, vele gyermeket.
"Bár az is nagyon érdekes, hogy sokan csak azután találják meg az anyai ösztönt, miután megszültek."
Igen, ez is igaz, ilyen is van. Az egyik rokonom például nagyon el volt keseredve még szülés után is, mert azt hitte, soha nem fogja megszeretni a babát, csak napok múlva kezdtek kialakulni az anyai érzései. Utána csodálatos anyuka lett.
De ettől még nem mindenkinek való a baba, vagy nem mindenki akar és szerintem ezért senkit sem kell megszólni, vagy bántani.
koszonom mindenki valaszat es az utolsonak is!
Jo ejt Nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!