Nem te tetted fel ezt is? Ez megint provokativ lesz..
2014. febr. 6. 20:26
22/89 anonim válasza:
Mert mi nők csak az anyaságban teljesedhetünk ki, nem lehetünk semmi mások csak anyák... ez hiszik ezek a nők
2014. febr. 6. 20:27
23/89 A kérdező kommentje:
nem kedves 21es, nem en voltam.
tudod en nem szoktam semmit ketszer kerdezni se ketszer elmondani :)
amugy kosz a linket, majd atnezem az ottaniak valaszait is !
2014. febr. 6. 20:29
24/89 anonim válasza:
Mondtam én, hogy az emberek többsége azért vállal gyereket, hogy ne unatkozzon, amíg meg nem hal, hát a böfögős válaszoló csak megerősített ebben.
2014. febr. 6. 20:30
25/89 anonim válasza:
szerintem nagyon szomorú ha valaki csak attól érzi magát nőnek mert szül :(
2014. febr. 6. 20:31
26/89 anonim válasza:
Kerdezö,erdemes atolvasni ha nem akarsz gyereket, mert vannak tök vicces valaszok. Ha rossz kedvem van, mindig ezzel a kerdessel viditom magam...
2014. febr. 6. 20:34
27/89 anonim válasza:
10 éve vagyunk együtt a férjemmel. Idáig még nem sikerült eldöntenünk akarunk-e gyereket vagy sem. Szívem szerint szeretnék... De a félelmeim és az eszem nem engedik. Személy szerint rettegek a terhességtől...a szüléstől... Ráadásul anyagilag sem állunk úgy, hogy bátran bevállalhassunk egy babát. Mert tök édes egy baba...és biztos szuper öltöztetni, tologatni a babakocsit...tuti szuper érzés, hogy anyának hív...és végignézni ahogy felnő, tanítgatni meg minden... De ettől én még nem fogok szülni. Egyszerűen hiába vágyok rá...valahogy a félelmeim erősebbek mindennél. Évek óta töprengek rajta.. Azt hittem 5 évvel ezelőtt, hogy majd mostanra biztosan düllőre jutok ez ügyben. De nem. Nagyon nem. Azt érzem, hogy soha nem fogom...fogjuk bevállalni a gyereket. 29/nő
2014. febr. 6. 20:37
28/89 A kérdező kommentje:
hat oszinten megmondva neha en is olyan valaszokat olvasok itt-ott, hogy ejjel hangosan felnevetek az agyamba :D
2014. febr. 6. 20:38
29/89 anonim válasza:
A házasság nem ok arra, hogy egy mellett kiköss kedves kérdező. Papír nélkül is megteheted nem? Mint ahogy papír mellett is megteheted,hogy félre lépsz. Ez nem biztosíték.
2014. febr. 6. 20:38
30/89 anonim válasza:
Saját tapasztalat:
25 évesen férjhez mentem "valakihez",akivel akkor már 6 éve együtt voltunk,nagy volt a szerelem,gyereket nem akartunk,én szinte még a gondolattól is elborzadtam.Aztán 5 év múlva elváltunk.Szép 12 évünk volt,bejártuk a fél világot,éltük a fiatalok gondtalan életét,aztán ott maradtam egyedül és felderengett bennem,hogy basszus milyen jó lenne ha most lenne egy gyerekem és nem lennék egyedül.Nem ismertem magamra.1 évvel a válás után (31 évesen) ismertem meg a mostani férjemet,azóta 36 vagyok és a második gyerekünkkel vagyok terhes:) pedig rosszul voltam a gyerekektől.De a nagymamám húga és a férje 80 évesek,gyönyörűen élnek,nincs gyerekük,soha nem is akartak,egy 10-est simán letagadhatnak,és azt mondják nem bánták meg a döntésüket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!