Van itt olyan aki soha nem akart gyereket de ettol boldog hazassagban el?
Figyelt kérdés
Esetleg olyan aki soha nem is akar? Mi az oka nalatok?
Nemet es kort is irjatok
2014. febr. 6. 19:56
31/89 anonim válasza:
Én félteném a formámat, nem szeretnék krumpliszsák hasat!
32/89 anonim válasza:
Ja es tuti hogy mindjärt megjelennek az anyukak, es lehordanak mindenkit, aki nem csipi a gyerekeket. Mindenfele genhibas, meg selejt jelzöket fognak hasznalni :D
33/89 anonim válasza:
Amúgy meg ha valaki megbánná esetleg és már kifutott az időből, még mindig lehet örökbefogadni!
34/89 anonim válasza:
Az örökbefogadást, mire elintézed, már nagymamakorban leszel kb :D
37/89 anonim válasza:
Tudnék ezer okot miért nem akarok gyereket...
De egy a lényeg ,nem érzem ,hogy akarnék.
Boldog vagyok a férjemmel,6 éve.Szerencsémre Ő sem érzi a vágyat ,hogy gyermeke legyen.
De egy vágyunk van együtt megöregedni. :)
34/F 35/N
38/89 anonim válasza:
Én se házasodni, se gyereket nem akarok:) Sok szerencsétlen ezt tartja az életcéljának, egészségükre.
39/89 anonim válasza:
Génhibás?!Ez eddig nem jutott eszembe, de valóban. Akárcsak a homoszexuálisok; nem természetes ahogy éreznek.
40/89 anonim válasza:
én megyek Auszráliába a partra :D inkább mint a szülőszobába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!