Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, lehet indiszkrét...

Anyukák, lehet indiszkrét kérdésem?

Figyelt kérdés
Mennyit vagytok együtt a párotokkal egy héten...? Mióta vagytok egy pár?
2014. febr. 6. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdés! :) De most azokra gondolsz akik kismamák, vagy akik már szültek? esetleg pici a babájuk stb..?
2014. febr. 6. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:

tök változó, 1x-2x, de van, hogy 2 hétig nem vagyunk együtt. sokat dolgozunk, kimerültek vagyunk :)

12 éve vagyunk együtt

2014. febr. 6. 14:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Anyukákra, pici gyerekkel, nagyobbal, lényegtelen... :) Kismamát írtam volna, ha a várandóssággal kapcsolatban érdeklődöm. ;)

Azt is írja már meg akinek van kedve, hogy mennyit dolgoztok, mennyi idős a baba/gyerek?

Egy barátnőmmel történt beszélgetés miatt kérdezem, ha érkezik több válasz, elmondom, hogy miért. Az én lányom egyébként 2 éves, a férjemmel 4 éve vagyunk együtt. Ő orvos, én babázom itthon egyelőre, sokat dolgozik, de az ügyeletek után szabad, így egészen sokat vagyunk együtt.

2014. febr. 6. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
20 hónapos a fiam, még itthon vagyok vele (jogász vagyok egyébként), a férjem egy multicégnél kommunikációs és társadalmi szerepvállalással foglalkozó szakember. 1-2 alkalommal vagyunk együtt egy héten, de van, hogy kimarad 1,5 hét is. 7 éve vagyunk együtt.
2014. febr. 6. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Heti 4-6,de kívánjuk is egymást igazán.4,5 éve vagyunk együtt.Szülés előtt volt napi 2-3 is.egy 3 éves fiunk van
2014. febr. 6. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
ja tanulok,eljárok vizsgázni és dolgozom 6 órában és van egy vállalkozásom
2014. febr. 6. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Van hogy heti 2 van hogy kéthetente 1-szer két kisfiunk van.

12 éve vagyunk együtt

2014. febr. 6. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
9 éve vagyunk együtt a férjemmel, a kisfiunk 17 hónapos és heti 2x-3x vagyunk együtt.
2014. febr. 6. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:
7éve vagyunk egy pár és általában heti 2-3szor vagyunk együtt. 16hónapos a lányunk
2014. febr. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!