Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Telek Tamas (Uzsoki)....

Dr. Telek Tamas (Uzsoki). Mivel halalhatnam meg neki a kozremukodeset?

Figyelt kérdés

Ket nap mulva mehetunk haza, de szeretnem meghalalni neki a gyors, pontos es hatarozott fellepeset, amit a szulesemnel tapasztaltam/ereztem.

Nincs fogadott orvosom, o volt bent ugyeletben. De azonnal intezkedett es konzultalt a tobbi orvossal mi legyen.

Mindennap erdeklodik es van egy kedves szava.

Szeretnek neki adni valamit + egy keves penzt.

Akinek volt mar vele tapasztalata, az leirna, hogy mi lenne a megfelelo ajandek szamara?

2014. febr. 6. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami márkásabb ital+pénz?
2014. febr. 6. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:

1-es válaszadó :Gondolod, hogy sz orvosok folyamatosan isznak ? Az ital ajándékozása csak a büféseknek, szeszesital árusítóknak jó üzlet. A hálás beteg megveszi a drága italt a kórházi büfében, odaadja az orvosnak, az meg visszaviszi a büfésnek, aki féláron megveszi tőle. A büfés jár jól.

Tégy annyit a borítékba, amennyit megengedhetsz magadnak.

2014. febr. 6. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem nála szültem, mert volt dokim, de valóban csodálatos emberke, biztosan megérdemli a köszönetet. Szerintem pénzt adjatok neki borítékban, hisz azt arra költi amire csak szeretné. Ő egyébként szereti a jó borokat, sört, szeret kirándulni, moziba járni (ha van ideje). Ezek a fiatal dokik iszonyat elfoglaltak, a lelküket kiköpik minden egyes nap, köztük ő is.
2014. febr. 6. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval, én is ezt tapasztaltam hogy iszonyat sokat dolgoznak. Telek doktornál szültem én is, nagyon kedves volt, volt hogy délben támolygott hazafelé éjszakai ügyelet után de még akkor segített amiben kértem.

Én is gondolkodtam rajta hogy mit adhatnék neki, majd a 6 hetes kontrollon gondoltam.

Kedves kérdező majd írd meg légyszi mit döntöttél és hogy reagált! Köszi

2014. febr. 6. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
31%
2es, tudtommal azt válaszolok, amit akarok, neked beleszólásid nincs !
2014. febr. 6. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!