Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt aki az Uzsoki Utcai...

Van itt aki az Uzsoki Utcai Kórházban szült?

Figyelt kérdés
Kedvesek voltak? Ki volt a fogadott orvosod? (Ha volt) Nekem Dr. Tiba Jànos. Szimpatikusnak tûnik. Nekem tegnap (15.heti uh) 100%-ra megmondta kislàny. Akinek van tapasztalata, mennyire tudja megmondani a baba nemèt?
2013. okt. 26. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ott szültem januárban.

Nem volt fogadott orvosom. Elégedett vagyok, mindenki nagyon kedves volt.

2013. okt. 26. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem tavaly nyáron. Csak jó tapasztalataim vannak. Dr. Alexanjan Nelli volt a dokim és vele szülök megint remélem, most 6 hetes vagyok. Tibát sajnos nem ismerem, talán tegyél fel egy kérdést erről, hátha valaki ismeri. Kérdezz bármit a kórházról, ha tudok, válaszolok. :)
2013. okt. 27. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Én hó elején szültem ott.

Mindenki kedves volt. Nem volt fogadott orvosom, dr. Telek Tamásnál szültem. Ő még rezidens, de a másodikat is nála szülném szívem szerint. Ha fogadsz orvost (és szülésznőt), ha nem, akkor is maximálisan jó kezekben leszel, én ezt tapasztaltam.

2013. dec. 31. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én júniusban szültem ott. Nem volt fogadott orvosom vagy szülésznőm. Mivel a szülés előtt pár nappal már bent kellett feküdnöm, volt alkalmam találkozni több dokival is - és a többségük, meg a szülésznők többsége is kedves volt. Egyébként végülis Telek Tamásnál szültem, mert ő volt ügyeletben, és ő is kedves volt.
2014. aug. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!