Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Uzsokiba mit kell vinni a...

Uzsokiba mit kell vinni a babának? Segítene, aki mostanában ott szült vagy szül?

Figyelt kérdés

Július 27- re vagyok kiírva és az Uzsokiban fogunk szülni.

Tudom, hogy van a kórház honlapján egy lista, de ott két féle utasítás van. Most akkor kell a babának ruha, vagy nem? Adnak vagy sem? Ti mit vittetek? Takaró, popsitörlő is kell- úgy tudom...

Illetve van olyan dolog, ami szerintetek hasznos és nincs a honlapon a listán, de ti nagy hasznát vettétek?

Köszönöm szépen!

2012. jún. 5. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron szültem az Uzsokiban, takarót vittünk, kis sapkát, kis kesztyűt, popsitörlőt, 2db textilpelenkát

Pelust adtak még akkor napi 5dbot, ruhát is adnak, meg egy üveg vizet a babának, pelenkázáshoz és köldökápoláshoz van minden a szobában. :)

2012. jún. 5. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Kis plédet, sapit, popsitörlőt kérnek.

Én vittem pluszban egy csomag newborn pelust, 3váltás ruhát(body+rugi), textilpelust.

Adnak egy cumisüveg vizet a kicsinek, mi még kaptunk pelusalátétet, de nem árt egy csomag eldobható a kicsi alá(amit persze nem muszáj folyton kidobálni, és legyen kéznél fertőtlenítő kendő(a lányom folyton összepisilte a pelenkázót:))

Köldökápolót adnak(betadin, géz, hintőpor), és popsikrémet. Elsőnap a peluscserét is megmutatják, a köldökápolást is)

Este lehet beadni a saját cumit mellszívót sterilizálni.

2012. jún. 5. 11:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm szépen. :)
2012. jún. 5. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!