Uzsokiba mit kell vinni a babának? Segítene, aki mostanában ott szült vagy szül?
Július 27- re vagyok kiírva és az Uzsokiban fogunk szülni.
Tudom, hogy van a kórház honlapján egy lista, de ott két féle utasítás van. Most akkor kell a babának ruha, vagy nem? Adnak vagy sem? Ti mit vittetek? Takaró, popsitörlő is kell- úgy tudom...
Illetve van olyan dolog, ami szerintetek hasznos és nincs a honlapon a listán, de ti nagy hasznát vettétek?
Köszönöm szépen!
Én tavaly nyáron szültem az Uzsokiban, takarót vittünk, kis sapkát, kis kesztyűt, popsitörlőt, 2db textilpelenkát
Pelust adtak még akkor napi 5dbot, ruhát is adnak, meg egy üveg vizet a babának, pelenkázáshoz és köldökápoláshoz van minden a szobában. :)
Kis plédet, sapit, popsitörlőt kérnek.
Én vittem pluszban egy csomag newborn pelust, 3váltás ruhát(body+rugi), textilpelust.
Adnak egy cumisüveg vizet a kicsinek, mi még kaptunk pelusalátétet, de nem árt egy csomag eldobható a kicsi alá(amit persze nem muszáj folyton kidobálni, és legyen kéznél fertőtlenítő kendő(a lányom folyton összepisilte a pelenkázót:))
Köldökápolót adnak(betadin, géz, hintőpor), és popsikrémet. Elsőnap a peluscserét is megmutatják, a köldökápolást is)
Este lehet beadni a saját cumit mellszívót sterilizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!