Vidékiként mehetek az Uzsokiba? Melyik orvost ajánljátok?
Vidéki bejelentett lakcímem van, férjemmel lakunk albérletbe, főbérlő még ideiglegensről se akar hallani.
Viszont egy éven belül szeretnénk elkezdeni a baba-projektet, és addig is szeretném magam kivizsgáltatni (családban sok probléma volt a méhünkkel, mindkét ágon, sok vetélés volt...)
Uzskiba ellátnak így is, még rutinvizsgálat esetén is? Mindegy melyik orvoshoz jelentkezem be? És kit ajánlanátok?
22/N
Szia!
Én Uzsokiba szültem 2 éve,ügyeleten.Fiatal Dr.nő volt az ügyeletes orvos Dr.Jex Anna.Nagyon kedves volt és ügyes bár többet nem tudok róla mert csak a szüléskor ismertem meg.
Én szeptemberben szültem szintén Dr. Jex Annánál, nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve!
Be kell telefonálni a kórházba, lehet hozzá kérni időpontot. Szerintem nem probléma hogy nincs bejelentett lakcímed ide, elég ha leadod a Zuglói lakcímed!
Pl. nekem is az állandó lakcímem vidéki volt mikor állapotos lettem, mégsem az otthoni védőnőhöz jártam, hanem az itteni körzetihez. Felhívtam, elmondtam neki, hogy mi van, azt mondta, hogy őt nem érdekli a papír, csak hogy életvitelszerűen hol élünk. Azóta persze megcsináltattam az ideiglenes lakcímet, de akkor nem számított.
Sok sikert! :)
Szia!Nálam ugyan ez van ,csak én már 12 hetes vagyok.
Én javaslom,hogy menj be az Örs Sztk-ba először. (időpont se kell)Nekem a Kiss György doktor úr vált be. Nekem is volt nőgyógyászati problémám, de végignézte a leleteimet, meghallgatott és elmagyarázott mindent. Biztos tud segíteni.
Az Uzsokiba is van egy doki aki már bizonyított nálam. Sztakó Péter. Neki magánrendelése is van.
Jah és így engem nem fogadtak a terhesgondozóba ,mert nincsen itteni címem. Viszont találtam itt háziorvost így már fogadtak :) ennyi előnyöd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!