Hüvelygyűrű vagy spirál? Melyiket ajánljátok? Mik a tapasztalatok?
Mindkettőhöz volt már közöm :)
Hüvelygyűrű: Első csemetém előtt tök jó volt. Ketteske után viszont olyan frigid lettem tőle, hogy azért a havi 1-2 alkalomért tök fölöslegesnek tartottam. Havi adag 4eFt körül volt. Tesómnak nem volt vele gondja, a barátnőm szintén frigid lett tőle.
Spirál: Lily Gold plastic-om volt, az első csemetém után rakattam fel. Felhelyezés: kellemetlen, de nem vészes, 1 napig pecsételő vérzés követte, picit görcsölt tőle a hasam, vérzésem darabos lett, de összességében nem volt vele gondom. Azt leszámítva, hogy emellett lett a második babám :)
Tablettára én alkalmatlan vagyok (hol elfelejtem, hol nem), a gumira allergiás. Van latexmentes óvszer is, mi azt használtuk legutóbb. Jelenleg nincs gondom a védekezésre, mert a 3. babánkat várjuk, de hogy utána mi lesz...
Az én orvosom a Mirenát ajánlotta nekem ezerrel.
Jól hangzik, de kicsit tartok tőle, és most nincs is annyink rá... Egyszerre nagyobb összeg, de 5 évig véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!