Párom szülei nem akarnak a FIUKtól (azaz az én páromtól) unokát. Nagyon rosszul esik, mit tegyek?
Na haragudj, de ezek alapján azt kell mondjam, hogy ez a hozzáállás nem fog megváltozni a párod részéről, és valószínűleg akkor is ezt fogja tenni, ha már lesz gyermeketek. Csak veszekedés lenne belőle, te még jobban kibuknál, és jogosan. Csak sajnos felnőtt ember, és a felnőtteket mi már nem nevelhetjük. Szerintem a szülei így nevelték, ezt kapta x éven keresztül, nem fog hátat fordítani nekik azért mert a józan ész ezt diktálná.
Beláthatná, hogy ha tényleg a húga gyerekére költenek a szülei ennyit, akkor nem kellene adni nekik. Mert ok, hogy a szülei, és segíti ahogy tudja, ha szükségük van rá. De ahogy írod megélnek, és a gyereknek vannak szülei. Ők vállalták. Jogosan vagy dühös. Engem sem a kérdésed tárgya zavarna elsősorban, hanem hogy a párom ilyen.
Igaz, ezt én sem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogy lehet egy magát nagymamának nevező valaki ilyen, hogy az egyik gyerekem unokája minden, a másikét meg letojom, de van ilyen a világban, sajnos sok is, neked is le kell tojni, és le kell nyelni, hogy nem lesz sajnos nagyszülője a gyerkőcnek. Ha Boldog családban nő fel, akkor ez csak sokadlagos szempont. De ha a párod miatt ezen vitáznátok folyton... én ezen gondolkodnék, ahogy sokan írják... Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!