Párom szülei nem akarnak a FIUKtól (azaz az én páromtól) unokát. Nagyon rosszul esik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom anyja egyértelműen meg is mondta, hogy ő csak a lányától akar unokát, a fiától nem. Pontosabban a következő unokát is a lányától akarja. Hogy érthető legyen a dolog, én nő vagyok, és a páromék ketten vannak testvérek: ő meg a húga. És a húgáéknak már van egy gyereke, akiért a párom anyja anyagilag is, és emberileg is mindent megtesz, a józan észen is túl. Az a gyerek a szemük fénye, és ha elköhinti a kisgyerek, hogy 40 ezer ft-os játékot akar, akkor a nő megveszi neki. Közben meg a páromtól szedik el a pénzt, arra hivatkozva, hogy neki támogatnia kell a húgát. Azt mondta az anyja, m i ne is számítsunk semmi jóra.2014. febr. 1. 23:53
11/24 anonim válasza:
Az anyós mivel indokolja, hogy a fiától nem akar unokát? Nem értem, és még nem is hallottam ilyent.
Én nagyon is elhiszem, hogy rosszul esik ez neked. A férjed mit szól ehhez?
Szerintem ha megszületik, biztos meg fogja szeretni.
12/24 A kérdező kommentje:
A párom rendszeresen támogatja őket nem kevés pénzzel. Már kezdek tanácstalan lenni.
2014. febr. 2. 00:38
13/24 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató hozzászólást.
2014. febr. 2. 00:39
14/24 A kérdező kommentje:
Egyébként a párom húga felnőtt, egészséges ember, van férje. De ahhoz, hogy a húga meg annak a gyereke megkapja a luxust, el kell még szedniük a párom pénzét is.
2014. febr. 2. 00:41
15/24 anonim válasza:
De miért ad,ha nem akar? Nem az a hülye aki kihasznál, hanem aki folyamatosan hagyja magát.
16/24 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy a gyereknek tisztelnie kell a szüleit, és ezért ad. Én erre azt mondom, hogy így soha nem lesz saját családja, erre ő meg azt mondja, majd Isten megsegít..tényleg tanácstalan vagyok. Egy bizonyos fokig persze rendben van a tisztelet, de azért..
2014. febr. 2. 00:50
17/24 anonim válasza:
Isten csak az életképes embereket segíti meg, nem a balekokat, akiket a családjuk vesz palira. De ha már kényszeresen támogatni akarja őket, akkor legalább szabjon meg egy limitet. Tessék ennyi van, ossza be.
18/24 anonim válasza:
A párodnak kéne a sarkára állnia és nem adni pénzt.Tedd fel neki a kérdést,hogy akkor is odaadná ha a saját gyerekétől venné el?Ok ,hogy tisztelje a szülőt de a szülőtől meg -már bocsánat-okádék dolog ezzel vissza élni.Anyósod elszégyellhetné magát.De nagyon.Nem kell neki több pénzt adni.Nem is értem hogy lehet ilyen.Hogy nem szeretné a ti gyereketeket.És após ?Ő hogy áll a dolgokhoz?
19/24 anonim válasza:
Nem a párod szüleivel van a baj, hanem a pároddal.
Ne legyen szempont, hogy a nagyszülőknek kell e unoka vagy nem, de az legyen szempont, hogy a párod hogy áll ehhez a kérdéshez. Így messziről azt mondanám, hogy fuss ettől a csaladtól.
20/24 anonim válasza:
Ez nem kivánságműsor hogy az anyja szeretne e unokát vagy nem. Neked és a párodnak kell eldöntenetek hogy ti szeretnétek e gyereket. Az én páromnak nincsenek szülei, az enyémek szoktak minket látogatni kb 3-4 havonta mert külföldön élünk. Engem nem zavar hogy nincsenek a közelben a nagyszülők, mindent meg tudunk oldani ketten, és a helyedben nem foglalkoznék azzal hogy mennyit törődik az unokájával anyósod. A pároddal együtt éltek és úgy támogatja a szüleit? Mert akkor üljetek le velük beszélni hogy minden hónapban X ftot tudtok adni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!