Párom szülei nem akarnak a FIUKtól (azaz az én páromtól) unokát. Nagyon rosszul esik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom anyja egyértelműen meg is mondta, hogy ő csak a lányától akar unokát, a fiától nem. Pontosabban a következő unokát is a lányától akarja. Hogy érthető legyen a dolog, én nő vagyok, és a páromék ketten vannak testvérek: ő meg a húga. És a húgáéknak már van egy gyereke, akiért a párom anyja anyagilag is, és emberileg is mindent megtesz, a józan észen is túl. Az a gyerek a szemük fénye, és ha elköhinti a kisgyerek, hogy 40 ezer ft-os játékot akar, akkor a nő megveszi neki. Közben meg a páromtól szedik el a pénzt, arra hivatkozva, hogy neki támogatnia kell a húgát. Azt mondta az anyja, m i ne is számítsunk semmi jóra.2014. febr. 1. 23:53
1/24 anonim válasza:
Nem nagymama bankszámlájára kell szülni, akkor pedig mindegy mit mond. Pénzt meg ne adjon a párod ha nem akar, mondja meg,hogy elfogyott aztán kész.
2/24 anonim válasza:
Csak jól járnátok, ha a párod megszabadulna a vérszívó, gonosz családjától.
Egymásnak (sőt önmagunknak) vállaljuk a gyermeket, nem a szülőknek!
3/24 A kérdező kommentje:
Nem kell direkt félremagyarázni a kérdésemet!!! Takarítónő a szentem, úgyhogy nem a "hatalmas" bankszámlájára akarok gyereket, tanulj meg magyarul, beleírtam a kérdésembe, hogy a páromat fejik, és abból pénzelik a húgát meg az unokát. És sajnos a barátom meg pénzeli őket, holott ő sem milliomos.
2014. febr. 2. 00:10
4/24 A kérdező kommentje:
És miért ne lehetnék kiakadva azon, hogy a gyerekemnek nem lesz nagyszülője?!
2014. febr. 2. 00:12
5/24 A kérdező kommentje:
Kedves, aranyos eddigi hozzászólók, nektek is a párotok anyukája megmondta, hogy szarni fog az unokára?
2014. febr. 2. 00:13
6/24 anonim válasza:
Miért neked nincsenek szüleid? A párod meg ha ad nem a nagyszülő hibája teljesen.
7/24 anonim válasza:
Hűha, elgurult a gyógyszer?
Ne tegyél fel kérdést, ha nem tetszik az a válasz, ami nem az, amit hallani akarsz.
Már kezdem érteni az anyósodat, nem a fiától nem kell neki unoka... :D
8/24 A kérdező kommentje:
Mert, 00:15-ös, van valami problémád? Én csak azt idéztem, amit a 40 éves párom anyukája mondott: "Hogy ő szarni fog az unokára, ha az a fiától lesz"
2014. febr. 2. 00:21
9/24 A kérdező kommentje:
És pontosan így van, ahogy írtad. Nekem nincsenek szüleim. Sajnos.
2014. febr. 2. 00:24
10/24 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a kedves, segítő szándékú válaszokat, nektek is ugyanilyen jó szándékot a későbbiekben!
2014. febr. 2. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!