Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Apukák! Hallottatok...

Anyukák, Apukák! Hallottatok már erről?

Figyelt kérdés

Olvassátok végig, légyszíves! Tudom, hogy nem sok mindent tehetünk ellene, de, ha már csak néhány ember elgondolkodik rajta, máris előrébb vagyunk!

[link]

2009. dec. 6. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én se kaptam agyhártya elleni oltást még 20 valahány éve, és elég sokan nem kaptunk. Eddig elkerült,és nem igazán betegedett meg közülünk sztem senki.se előttünk, se utánunk. Ezek a modern kor "betegségei".Az agyhártyagyulladás sajnos elég komoly baj, de extrém (és általában kórházi!!) körülmények kellenek hozzá.
2009. dec. 6. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
rengeted hasonló cikket olvastam már,de ilyen cikket én is tudok írni,csak elé teszek a dr valakit és máris hiteles lesz?ugyan már!!!A társadalom eléggé megosztott nem kéne még neked is feszültséget teremteni.igy sem tudjuk eldönteni mivel teszünk jót.Orvos rokonok barátok mondják,hogy nem szabd oltani,és ugyanúgy azt is,hogy nagyon kéne.Ha ők nem egyformán vélekednek róla?ha ők is megosztottak,ha ők is egymást támadják,akkor miért várjuk el egy laikustól,hogy jól tudjon dönteni?Mert ember legyen a talpán aki biztosat tud mondani erről a témáról.ilyen ember nincs,mert egy felette lévő úgyis megcáfolja,az ami ma jó,holnap már nem lesz az.Lehet ez a cikk irója 1 hét múlva a bőrtömből kér bocsánatot,hogy mindenkit félrevezetett,és akkor mit csinál az aki hallgatott rá??
2009. dec. 6. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát én pedig emlékszem hogy régen igen volt a környezetemben agyhártyagyulladásos..:S

És mint mindenben ebben is sok pénz van,de még egyszer tudsz ellenne tenni valamit?

Nem.De akkor nyissunk vitát minden egyes oltóanyagról és elemezzük ki ha már itt tartunk H1N1?valaki?

Ebben is sok pénz van + le sem tesztelték normálisan bár mindenki mást mond(múltkor hallottam egy orvostól hogy ez a védőoltás annyira hatásos, mint ha egy sérvet kivűlről borogatnánk), de sokan beoltatják magukat,viszont az nem kötelező..

vagy a rota? azt én beadattam k..a drága volt de inkább minthogy a gyerekem 2 hónaposan kiszáradás gyanujával kórházba kerüljön.

Na megoszlanak a vélemények,de ami kötelező az kötelező...vitázhatunk róla csaképp nincs értelme:)

2009. dec. 6. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem ez ugyanannyira lehet igaz, mint kitaláció, számomra nem meggyőző.
2009. dec. 6. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Amíg a gyógyszerészt megbüntetik, ha nem rendel, az orvost, aki esküt tett, perbe fogják, mert nem adja be..nem feltűnő, hogy kinek az érdeke.

Senkit nem érdekel, kedves válaszoló, hogy neked csecsemőd van, és az él-e vagy hal! Vagy autista lesz. Kit hat ez meg? A pénzvilágot biztosan nem!

Az agyhártyaoltás szerintem nem kötelező.

Külföldön sok oltás választható. Ami nem olyan közveszélyes, mint a tbc, meg a torokgyík, azt itt is azzá kellene tenni. Pl. tetanuszra én biztosan oltatnék, mert az igen csúnya betegség. De kanyaróra, rózsahimlőre, ilyenekre nem. Mert arra szüksége van a ygereknek. Inkább vigyáznék, ne kapjon szövődményt.

Ez asok autista is...csak újabban van.

Arra gondoltam, aki kettős állampolgár, annak is kötelező? Mert a másik államban van akkor azt mondaná.

2009. dec. 6. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:

"A társadalom eléggé megosztott nem kéne még neked is feszültséget teremteni." - ilyet még nem is hallottam :)

egy véleményen kellene lennünk talán??? :)Szerinted?

2009. dec. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!