Anyukák, mit hallottatok a gázártámogatásról? Be lehet újra adni a kérelmet?
Figyelt kérdés
Az idén született meg a babánk, jó lenne, ha őt is rá lehetne írni és akkor kapnánk támogatást.2010. júl. 13. 21:55
1/5 anonim válasza:
Ez megint olyan Fidesz-es dolog. Mondanak valamit,de nem lehet tudni,hogy igaz-e? Én azt hallottam a TV_ben,hogy csak decemberig hosszabbítják meg a támogatást. Legokosabb ha a Gázosoknál vagy a Polgármesteri Hivatalban érdeklődsz.
2/5 A kérdező kommentje:
2010. júl. 13. 23:06
3/5 anonim válasza:
szia.pont most voltam bent,igényelni szerettem volna...sajnos nekem nem jár,új igényléseket nem vesznek fel már,csak azok kapnak támogatást akik már előtte is kaptak,igényeltek
4/5 anonim válasza:
Ez a szívatás.
Már tavaly év végén sem lehetett újra igényelni.
Nekünk sem jár, pedig azóta 2 gyermekünk született, a férjemnek meg a régi munkahelye becsődöl, az újjon meg 40 ezer forinttal kevesebbet keres.
Jelenleg 150.000 Ftból élünk négyen, de nem lehet új igényléseket beadni.
Ennyit a gázár támogatásról :-(
5/5 A kérdező kommentje:
Remélem még változtatnak kedvező irányba!
2010. júl. 14. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!