Hallottatok már arról, hogy szopópárna?
Én is csak egyszer hallottam erről, igaz nekem valami "hólyag" néven emlegették. A felső ajak közepén van egy ilyen kis dudor,de én úgy tudom, ez az egészen pici babáknak van inkább, aztán fokozatosan elmúlik.
A kisfiamnak is volt, igaz csak pár hónapig.
Nahát, erről én sem hallottam!
A 3.5 éves lányomnak bőven megvan. 26 hónapos koráig szopott, de nem nagyon látom, hogy múlna...
En errol hallottam, sot lattam is, bar a fiam nem szopott, hanem tapszeres volt. De mivel eleg lassan evett es hasfajos gyerekeknek valo cumisuvegunk volt (amibol lassan jott a tej es erosen kellett szivnia), igy neki is volt ilyen.
Az ajka kozepen kicsit felpuposodott, tenyleg olyan holyag szeru, nyilvan azert mert a szopashoz erosen kell hasznalnia.
Anno amikor meg biztam benne, hogy hatha lesz tejem, akkor mondta a szoptatasi tanacsado, hogyha ilyet latok, akkor az ujszulott baban, akkor az jo jel, mert azt jelenti, hogy eleg erovel szopik.
Hat, akkor a fiamon ilyen nem volt, nem igazan hasznalta cicin a szajat, nem volt eleg eros a vakum. :)
2. vagyok. Az enyém csak 3 hónapos koráig szopizott, mégis megvan a "szopópárnája".. jaj de egy ronda szó! :)
Szóval nem hiszem hogy a szoptatástól függ, ezt csak úgy rámondják. Én pld. a nevét sem tudtam, mig tegnap nem olvastam ezt a kérdést, csak tudtam miről van szó, mert anyu is mindig nézte mikor itt volt. :)
Felénk is "szopóhólyag"...elég ronda neve van.
Nem vagy tájékozatlan, én sem tudtam. A nagynéném jegyezte meg, holott a kislányom nem nagyon tudott szopizni, mégis "kialakult" neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!