Tesz-veszes anyukák, hallottátok ezt?!?!
Ez legkevésbé érinti a teszveszes anyukákat, az ő forgalmuk kicsit kisebb mint a vaterásoké...
Egyébként ha így van, a posta nagyon kibäszott magával, mivel akkor 990Ftért már rendelek vaterafutárt, az pedig biztosan célba juttatja a csomagot.
Nem fogja megérni a postázás.
A másik meg, hogy ellenőrzi, hogy nem dokumentum?
Én dokumentumokat szállítok benne, amit egy ruhába csomagoltam.... Kösz, viszlát...
azt mondták, hogy a mai nap még átmenet, felveszik a "más" tartalmú csomagot, de holnap már nem. Ezek szerint csak nálunk ilyen gyökerek...?!
Gondolom forma, esetleg méret alapján "döntik el", hogy felveszik vagy nem :S
Ma adtam fel ruhának kinéző "csomagot" ugyanúgy levélként mint eddig. Nem szóltak semmit hogy nem lehetne vagy mostantól nem lehet vagy akármi...
(székesfehérvár).
Viszont korábban volt már néhány posta ahol neiálltak kötözködni hogy ez így csomag és nem levél én meg mondtam hogy márpedig ezt fel lehet adni levélként és persze kiderült hogy igen, fel lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!