Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesz-veszes anyukák, hallottát...

Tesz-veszes anyukák, hallottátok ezt?!?!

Figyelt kérdés
Ma voltam a postán feladni ajánlott levelet, és tájékoztattak, hogy a mai naptól kezdve csak dokumentum tartalmú levelet lehet feladni ajánlottként, minden mást csomagként... :S Tudtok erről valamit?
2010. ápr. 9. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam még ezt. És akkor mennyi a költsége? Hogy hogy a mai naptól? Nincs semmi forduló - legalább akkor azt mondanák, hogy mittomén május 1-től, de ez így elég fura, hogy akkor április 9-től ez van. És ki ellenőrzi azt le, hogy dokumentumot küldök-e vagy csak egy képeslapot? (persze azt értem, h a ruha az ellenőrizhetőbb)
2010. ápr. 9. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez legkevésbé érinti a teszveszes anyukákat, az ő forgalmuk kicsit kisebb mint a vaterásoké...

Egyébként ha így van, a posta nagyon kibäszott magával, mivel akkor 990Ftért már rendelek vaterafutárt, az pedig biztosan célba juttatja a csomagot.

Nem fogja megérni a postázás.

2010. ápr. 9. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg, hogy ellenőrzi, hogy nem dokumentum?

Én dokumentumokat szállítok benne, amit egy ruhába csomagoltam.... Kösz, viszlát...

2010. ápr. 9. 19:01
 4/11 A kérdező kommentje:

azt mondták, hogy a mai nap még átmenet, felveszik a "más" tartalmú csomagot, de holnap már nem. Ezek szerint csak nálunk ilyen gyökerek...?!

Gondolom forma, esetleg méret alapján "döntik el", hogy felveszik vagy nem :S

2010. ápr. 9. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ez jo. én nem szoktam eladni a teszen mostanában csak venni. de soxor a postaköltség miatt már igy sem éri meg. na de ha ez tényleg igy van akkor tuti meggondolom h vegyek e neten cuccot. - főleg postával.
2010. ápr. 9. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Ha valóban így van, nem kellett volna ezt valamilyen formában közölni az ügyfelekkel? A honlapjukon egy szó sincs erről.
2010. ápr. 9. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez marhaság. Az ajánlott küldeménynek és a dokumentumnak semmi köze nincs egymáshoz. A levél és a csomag közti különbséget pedig nem a tartalom hanem a súly határozza meg.
2010. ápr. 9. 20:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Remélem, igazad van. Sok mindent szoktam én is venni, és nem mindegy.
2010. ápr. 9. 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Ma adtam fel ruhának kinéző "csomagot" ugyanúgy levélként mint eddig. Nem szóltak semmit hogy nem lehetne vagy mostantól nem lehet vagy akármi...

(székesfehérvár).

Viszont korábban volt már néhány posta ahol neiálltak kötözködni hogy ez így csomag és nem levél én meg mondtam hogy márpedig ezt fel lehet adni levélként és persze kiderült hogy igen, fel lehet adni.

2010. ápr. 9. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikor nem akarta felvenni a nyanya, mert szerinte ruha volt a borítékban, rákérdeztem: röntgenszeme van? És mi köze hozzá, hol itt a levéltitok? Meghökkent és abbahagyta a szívózást.
2010. ápr. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!