Anyukák, Apukák! Hallottatok már erről?
Olvassátok végig, légyszíves! Tudom, hogy nem sok mindent tehetünk ellene, de, ha már csak néhány ember elgondolkodik rajta, máris előrébb vagyunk!
Anyu szoc otthonban volt,volt ott pár értelmi sérült,az egyikük egy 3 évesen kapott oltástól (addig teljesen épp volt mentálisan) úgy leépült,hogy sírva néztem rá még én is,pedig csak gyerek voltam.
Ezért nem fogom ezt a qva oltást sem beadatni neki..a kötelező megy,a többi fontolandó és ha vki most meg mert szólni,hogy milyen anya leszel ha még a kötelezőket sem akarod beoltatni(múltkor ezt kaptam holott csak annyit mondtam,h nem adatom be 36-37 hetes terhesen ezt a h1n1eset) akkor üzenem,h nyasgem
Ada és Abi:)
Majd még téged is feljelentenek rémhírterjesztésért! A gyerekem barátját nem oltatták a szülei, de a pénzbüntik után már börtönnel fenyegették őket, úgyhogy be kellett adni.
Pedig szerintem nem csak a mellékhatás a baj, hanem a gyereknek át kéne esnie a gyerekbetegségeken. Úgy válna érettebbé és erősebbé. szerintem ezekre szükség van. Nem a torokgyíkra, de egy kis kanyaró csak használna mindenkinek. Mindentől megkíméljük őket, és húszéves csecsemők szaladgálnak az utcán!
Boc snem mindenki, természetesen, de több, mint régebben!
Igen, már olvastam itt egy kérdést (linket), ahol az egyik anyuka az influenza elleni védőoltásról próbálta lebeszélni a többi anyukát, és szegénynek majd' leharapták a fejét!
De az a helyzet, hogy nem homokba kéne dugni a fejünket, hanem szembenézni a tényekkel. Csak ahogy az interjúban is írták:
"Ez a téma, tudom, hogy nagyon sok anyukának és leendő anyukának óriási fejtörést okoz, hiszen akkor is terhelt a lelkiismeret, ha nem adatják be, akkor viszont még jobban, ha beadatják."
És ugye mindenki védi a saját igazát.
Végigolvastam.Fantasztikus...És?
Tudunk valamit tenni ellene?
Semmit!
A kötelező oltások be kell adatni vagy különben meghurcolnak, és biróság elé cibálnak...Ennyit erről, amúgy ha ezek az oltások tényleg ennyire veszélyesek lennének nemhinném hogy a csecsemőknek kötelezővé tennék.
Utolsónak: látom, "lesz@rom-tablettát" reggeliztél. Jó reggelt, ébresztő! Senkit nem érdekel, ha neked v. a gyerekednek bajod lesz, ha pénzt lehet belőle keresni!!
Az emberi szenvedésen nagyon jó a haszonkulcs, lsd. háborúk. (gyengébbek kedvéért: a háborúk az igazságról szólnak?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!