Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Apukák! Hallottatok...

Anyukák, Apukák! Hallottatok már erről?

Figyelt kérdés

Olvassátok végig, légyszíves! Tudom, hogy nem sok mindent tehetünk ellene, de, ha már csak néhány ember elgondolkodik rajta, máris előrébb vagyunk!

[link]

2009. dec. 6. 11:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem ezen az oldalon ne nagyon mutogasd mert még téged kiáltanak ki "bűnösnek". Ez régóta nyílt titok, tanulmányok foglalkoznak az autizmus és a védőoltások kapcsolatával. De persze minden oltóanyag szuper, senkinek nincs érdeke mögötte, és azért vannak hogy a csúnya kórokozókat legyőzzék. Csak remélhető, hogy a magyar vakcinák nemzetközi viszonylatban elég megbízhatóak.........
2009. dec. 6. 11:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy belinkelted.
2009. dec. 6. 11:13
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Anyu szoc otthonban volt,volt ott pár értelmi sérült,az egyikük egy 3 évesen kapott oltástól (addig teljesen épp volt mentálisan) úgy leépült,hogy sírva néztem rá még én is,pedig csak gyerek voltam.

Ezért nem fogom ezt a qva oltást sem beadatni neki..a kötelező megy,a többi fontolandó és ha vki most meg mert szólni,hogy milyen anya leszel ha még a kötelezőket sem akarod beoltatni(múltkor ezt kaptam holott csak annyit mondtam,h nem adatom be 36-37 hetes terhesen ezt a h1n1eset) akkor üzenem,h nyasgem

Ada és Abi:)

2009. dec. 6. 11:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Majd még téged is feljelentenek rémhírterjesztésért! A gyerekem barátját nem oltatták a szülei, de a pénzbüntik után már börtönnel fenyegették őket, úgyhogy be kellett adni.

Pedig szerintem nem csak a mellékhatás a baj, hanem a gyereknek át kéne esnie a gyerekbetegségeken. Úgy válna érettebbé és erősebbé. szerintem ezekre szükség van. Nem a torokgyíkra, de egy kis kanyaró csak használna mindenkinek. Mindentől megkíméljük őket, és húszéves csecsemők szaladgálnak az utcán!

Boc snem mindenki, természetesen, de több, mint régebben!

2009. dec. 6. 11:18
 5/16 A kérdező kommentje:

Igen, már olvastam itt egy kérdést (linket), ahol az egyik anyuka az influenza elleni védőoltásról próbálta lebeszélni a többi anyukát, és szegénynek majd' leharapták a fejét!

De az a helyzet, hogy nem homokba kéne dugni a fejünket, hanem szembenézni a tényekkel. Csak ahogy az interjúban is írták:

"Ez a téma, tudom, hogy nagyon sok anyukának és leendő anyukának óriási fejtörést okoz, hiszen akkor is terhelt a lelkiismeret, ha nem adatják be, akkor viszont még jobban, ha beadatják."

És ugye mindenki védi a saját igazát.

2009. dec. 6. 11:20
 6/16 anonim ***** válasza:
sok országban nem kötelező, itt is el kéne érni! Legyen mondjuk a TBC meg a gyermekbénulás elleni kötelező, de a többi ne! Kis semmik ellen.
2009. dec. 6. 11:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Végigolvastam.Fantasztikus...És?

Tudunk valamit tenni ellene?

Semmit!

A kötelező oltások be kell adatni vagy különben meghurcolnak, és biróság elé cibálnak...Ennyit erről, amúgy ha ezek az oltások tényleg ennyire veszélyesek lennének nemhinném hogy a csecsemőknek kötelezővé tennék.

2009. dec. 6. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Azért nem hinném hogy egy agyhártyagyulladás például kis semmi lenne.....
2009. dec. 6. 11:25
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolsónak: látom, "lesz@rom-tablettát" reggeliztél. Jó reggelt, ébresztő! Senkit nem érdekel, ha neked v. a gyerekednek bajod lesz, ha pénzt lehet belőle keresni!!

Az emberi szenvedésen nagyon jó a haszonkulcs, lsd. háborúk. (gyengébbek kedvéért: a háborúk az igazságról szólnak?)

2009. dec. 6. 11:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Bocs: utolsó előttinet (11:22)
2009. dec. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!