Mit jelent az hogy molett alkatú valaki?
Figyelt kérdés
Mert én jelentkeztem modell válogatásra és el is mentem erre tegnapelőtt. Mikor sorra kerültem elbeszélgetés volt. És ott azt mondták nekem hogy molett alkatom van. Vékony vagyok. De ismerőseim szerint dagadtat jelent ez a szó.2009. dec. 5. 22:07
11/12 Nagy Hanna1012 válasza:
am nem akarlak bántani vagy ilyesmi de az se teljesen OK hogy újra meg újra azt hangoztatod hogy te "vékony" vagy "szép vékony" vagy.
mindemellett, most komolyan, ha azt gondolod magadról, hogy "szép vékony" vagy, akk mi a kérdésed lényege? Tök mindegy bárki bármit mond, úgyis csak azt hallod meg amit hallani akarsz
12/12 Nagy Hanna1012 válasza:
plusz szerintem meg az undorító h ilyen könnyen leundorítózol valakit a külseje alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!