Ezekről a kifejezésekről vélemény? Molett, mackós alkatú.
Figyelt kérdés
sztem ha van vkin 4-5 kiló fölösleg, akkor jó szinonímák... de amikor egy 150 kilós v.ki használja magára ezeket, na az kiviszi a hajam....2011. febr. 4. 20:32
1/4 anonim válasza:
4-5 kilóra én ezeket a kifejezéseket még nem használnám... Inkább 15-20 kilóra. De a 150 kilót már nem lehet szépíteni, az már tényleg kövér...
22L
2/4 anonim válasza:
Én sem 4-5 kg feleslegre használnám, hanem olyan 10-12 kg feleslegre. Akin 4-5 kg van, az csak husis.
Egyébként engem is zavar, ha egy 150 kg-s emberke mondogatja magára, hogy ő bizony molett/mackós. Nem, barátom, te kövér vagy, nem molett/mackós.
3/4 anonim válasza:
Hát, én csak ezt a hármat használom: girhes, jó és dagadt :D De amúgy nem értem, hogy lehet valaki mackós alkatú... én még olyan embert nem láttam, aki alkatilag egy medvére hasonlított volna... akkor már miért nem bálnás alkatú? Vagy vízilovas alkatú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!