Szerintetek melyik nev szebb? Regina, Kamilla, Szofia? Kivancsi vagyok a velemenyetekre . A kislanyom nevet valasztom .
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 15:50
11/33 anonim válasza:
Regina nekem tetszik, erre a párom közölte, hogy olyan hideg név.
A Kamilla is jó név, a Szofia nekem nem tetszik
13/33 anonim válasza:
Regina! Nálunk is ez az egyik esélyes, 1-2 héten belül várható a kislányunk :)
14/33 dittis válasza:
Szofia,kamilla!A regina is szép de nekem az éjjel nappalból a regi jut róla eszembe!
15/33 anonim válasza:
Ha esetleg vállalnánk 3. gyereket,és ő végre lány lenne,akkor Regina lenne.
16/33 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,a mi kislanyunkat majusra varjuk,de mar elkezdtem a neveken gondolkodni...80 % hogy Regica lesz ! :)
2014. jan. 31. 21:29
17/33 anonim válasza:
Mindhárom nagyon tetszik.
Amikor a kislányomat vártam a Szofia esélyes volt,de az ismeretségi körben volt ilyen név,nem akartam ,hogy azt gondolják utánozni akarom őket.
Tetszett még a Száva,a párom leszavazta
A Reginát megkapta a lányom második névnek..nekem nagyon kedves név. :)
18/33 anonim válasza:
Engem Reginának hívnak :) ez tetszik meg a szófia. A Kamilla nem nagyon.
19/33 A kérdező kommentje:
Ti hogy beceznetek ezt a 3 nevet ?
2014. febr. 1. 08:41
20/33 anonim válasza:
Regina: Regi, Gigi, Gina
Szofia: Szofi
Kamilla: Milli, Milla
(bár szerintem teljes névként a legszebbek, de én ezeket a becézőket használnám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!