Melyik név szebb?
Figyelt kérdés
Zoé és Mia között hezitálunk. A vezetéknév hosszú, ezért hosszabb név nem illene hozzá, erre a kettőre szűkítettük le kb. 10 versenyzőről.2014. jan. 12. 10:52
1/16 anonim válasza:
Nekem a Zoé tetszik jobban, mert a Miáról a Mi a fene... stb. jut az eszembe, pedig szép az is, de ha választanom kellene, akkor Zoé.
2/16 anonim válasza:
mindkettő szék, bár a Zoé kezd gyakori név lenni. Mia nevű kislányt kevesebbet hallok/látok.
Óvónő
3/16 anonim válasza:
Ezek közül a Zoé tetszik jobban.
5/16 anonim válasza:
Van egy mese, "Mia és èn" lányom nagyon szereti:)
A Zoé jobban tetszik de nagyon gyakori lett:(
6/16 anonim válasza:
Mia,bár ahogy elolvastam rögtön a mi a f...om jutott eszembe.De ettől függetlenül is ez tetszik jobban.A Zoékból már nagyon sok van!
8/16 A kérdező kommentje:
Az, hogy mennyi van belőle, azért nem mérvadó, mert ha hangzásra tetszett volna, akár Mária vagy Erzsébet is lehetett volna versenyző. Másrészt lehet, hogy 5 év múlva a Mia lesz felkapva.
2014. jan. 12. 11:21
9/16 anonim válasza:
Nekem a Zoé sokkal jobban tetszik. Számomra egy nagyon különleges név. Mia sem rossz, de ha elképzelem a Zoé névhez az én gondolataimban egy sokkal szebb kislány jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!