Melyik név szebb?
Figyelt kérdés
Zoé és Mia között hezitálunk. A vezetéknév hosszú, ezért hosszabb név nem illene hozzá, erre a kettőre szűkítettük le kb. 10 versenyzőről.2014. jan. 12. 10:52
11/16 anonim válasza:
Én úgy veszem észre, hogy a Mia is kezd felkapott lenni, sajnos... Nálunk a Hermina a nyertes, amit Miának becéznénk.
Így egyértelműen a Miára voksolok.
13/16 anonim válasza:
Zoé inkább.
Maja nincs a listán? Szerintem nagyon szép.
14/16 A kérdező kommentje:
Van Maja nevű rokonunk, a rokonságbeli névazonosságot szeretnénk elkerülni.
(Pl. ne legyen vicc alapja az, hogy "Maja tegnap nyakig összefosta magát" és mindenki a 35 éves Maját fogja ezzel ugratni)
2014. jan. 12. 20:47
16/16 anonim válasza:
:) hát én régen gondolkodtam a Zoén, de csak második névként adnám a Mia annyira nem tetszik, bár írtad a Máriát, ez nagyon szép név és lehet Miának becézni és nagy korában is használhatja. szerintem így lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!