Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom úgy döntött, hogy kilép...

Párom úgy döntött, hogy kilép az életünkből. Hogy mondja ezt el a két éves lányomnak? Nagyon szerette a páromat.

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

gondoltam, megosztom veletek ennek az aggódó anyukának a következő privijét:

A rák egyen meg.

NA, hát akkor erről a kérdésről szerintem ennyi elég is.

NEm sértegettelek, egy szóval sem. Azt írtam, a gyerek érdekében gondolkodj kicsit felelősségteljesebben, mert minden döntésed őt is érinti. Ha neked ez sértés, ám legyen.

2014. jan. 29. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

már hogy a fenébe ne lenne köze a kérdéshez, hogy az apja a gyereknek vagy sem???

Ha az apja, akkor nyilván fel fog bukkanni, láthatás, stb.

Ha nem az apja, jó eséllyel soha többet nem látja.

NYilván ettől azért erősen függ, mit mondjon neki, nem?

2014. jan. 29. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a kérdésből egyértelműen kiderült, hogy nem ő az apja a gyereknek.

72%-os tanulj meg szöveget értelmezni!

2014. jan. 29. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
28%

én rögtön levettem, hogy nem az apja. Ellenben cseszegetnéd kicsit azokat, akik az apjának hitték, hogy mennyire tudnak szöveget értelmezni?

köszi.

2014. jan. 29. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem derült ki...

Mert sehol nem írja, hogy nem az apja.., párjaként utal rá, nem férjeként, ennyi derül ki..

Én is rakérdeztem, kaptam is valszt...

A 72 % -ossal alapvetően egyet értenék, de az első válasza feltételezésekbe bocsájtkozik..

Azért én úgy gondolom,mhogy egy 8 hónapos ott élés, tehát egy majd 1 éves kapcsolat annyira nem rövid, hogy azt gondoljuk felelőtlenül viselkedik az anyuka, nem jött össze ennyi.

Tény, hogy egy szülőnek sokkal jobban át kell ondolnia a párkapcsolatának aladását, mert nagyobb a felelőssége, mint egy egyedül lévő nőnek, de jelen esetben ez nem is volt kérdés..

Viszont az fontos, hgy a gyerek apja-e vagy sem a volt párja, mivel ezen múlik, hogy van-e esélye hgy benne marad az életében a gyereknek...

A kapcsolat hossza pedig azért fontos, mert ha pl 1,5 év alatt hozzánőtt a gyerek, lehet, hogy ha az anya engedi szívesen tartaná a kapcsolatot..

Tény, hogy ebben az esetben ha sző nélkül lépett er kb 0 a esély..

Tartom,mhogy csak akkor kell mondani akármit is, ha kérdez a kislány.. Amígy hamar elfelejti, mert még pont abban a korban van

3.

2014. jan. 29. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!