Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » ANYUKÁK! Hány éves kortól...

ANYUKÁK! Hány éves kortól engednétek a fültágítót?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Viszonylag jól tanulok 4-es vagyok. Már tavaly kitaláltam a fültágeszt. De anya rávágta hogy undorító. Én kitágítottam olyan 3mm-re de észrevette és kivetette. Ez kb egy éve volt. Most megint tágítom de max 5mm-es lesz. Megértem hogy ő azt akarja hogy 13 évesen csak tanuljak. De nem enged meg semmi ilyet. Persze másnak mindent megengednek. És ezzel a jövőmet nem tenném tönkre, mert ez összeforr. Meg aztmondja hogy a tanárok mit szólnak hozzá. Semmit. Észre se vennék. Szóval anyukák, Ti mikor engednétek meg?
2014. jan. 28. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
SOHA!!Undorító és gusztustalan,pláne egy lánynak!!!
2014. jan. 28. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha 18 évesek lesznek, azt csinálnak, amit akarnak. Addig én ellenezném, az biztos, számomra gusztustalan, visszataszító... 3 gyermekem van, a legnagyobb 14 éves, hála az égnek, nem jut eszébe hasonló:)
2014. jan. 28. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően elég liberális vagyok, még nem volt itt olyan "engednétek-e" kérdés, amire ne igennel, vagy talánnal válaszoltam voltam, de ezt nem engedném.

Nem azért mert olyan durva dolog, hanem mert tudom, hogy mennyit változik az ember ízlése ennyi idősen és ez akármit mondasz maradandó.

Tizenpár éve nem hordok már fülbevalót (fémallergia miatt), tavaly volt az esküvőm és gond nélkül be tudtam tenni a fülbevalót. Vannak akiknek nem forr be... úgy hogy ne látszódjon úgy meg tuti nem.

Én is így élek, hogy van összesen négy lyuk a fülemen, ami talán örökre ott lesz, ez egyáltalán nem zavaró, nna de egy 5 mm-es?...

2014. jan. 28. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
hol látjátok hogy a kérdező lány?:)) amúgy ennyi idősen én sem engedném még... ahogy páran már írták 16 évesen már nem szolnék annyira bele... viszont nem tudom ki mondta neked hogy összeforr, mert mint ahogy az előttem szólónak se forrt össze 1X év után, úgy az enyém sem... nekem 3-3 lyuk van mindegyik fülembe, és ugyanígy voltam, hogy kb 15 év után egy alkalomra a felsőkbe simán, minden erőlködés nélkül bele tudtam én is tenni... és ugye itt nem több mm-es lyukakról beszélünk, hanem csak pici lőtt lyukakról...
2014. jan. 28. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Én semmikor nem engedném. A fültágító számomra ugyanolyan visszataszító, mint a tetoválás. Teljesen mindegy, hogy hány milliméteres. Ha az én 13 éves fiam/lányom állítana haza ilyennel, akkora sallert adnék neki, hogy a drágalátos fültágítója az orrán jönne kifelé.
2014. jan. 28. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

a tágító az amit nem engednék. a fiamnak talán 17 éves kora körül, lánynak nem. hatalmas nagy hátránya lehet belőle, csak még nem látja. pl hogy fog kinézni az esküvőjén szép fehér ruhába lógó, száradó fülekkel? pfff :(

szóval nem :) most azt hiszed, hogy hú de vagány, de mikor 2 gyerekes anya leszel, már nem éppen az lesz. 13 évesen nem tudod milyen leszel, reméljük nem acélbetétes bakancsos szakadtpólós ügyvédpalánta, ugye? :)

enyémek mindent engedtek, 16 évesen tetoválásom volt, 2 piercingem és a fülem is végig volt lyukasztva. én megbántam őket, azóta a tetoválásomat átvarrattam az ékszereket meg már vagy 15 nem hordom... :)

ne legyél buta csak mert most hűdenagydiavat valami

2014. jan. 28. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha. Illetve 18 éves koráig biztos hogy nem tehet semmi olyat a testével aminek hosszabb távon következménye van (tetoválás, fültágító). Hülye haja lehet, azt ha megunja a fodrásznál percek alatt korrigálhatja, az más.

18 éves kora után meg azt csinál amit akar, mert nem szólhatok bele, de remélem lesz annyi eszük, hogy felfogják a következményeket. Manapság a tetoválás már elfogadottabb, ha ruha alatt nem látható helyen van (pl. felkar, váll) még a karriert sem gátolja. manapság viszont a fültágító még a legtöbb embert taszítja és elég feltűnő.

"Persze másnak mindent megengednek"

Aztán meg ott rinyál évek múlva, hogy mennyibe kerül plasztikáztatni vagy hogy hátrány érte miatta csajozáskor mert akibe beleesett az undorítónak találja vagy munkavállaláskor. Örülj, hogy legalább helyetted gondolkodik az anyád ha már te nem teszed.

2014. jan. 29. 01:59
 18/18 anonim válasza:
Én 14 vagyok, jelenleg 5 mm-errel. De sajnálattal közlöm, hogy sose lesz elég a mm.:(
2014. febr. 2. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!