ANYUKÁK! Hány éves kortól engednétek a fültágítót?
5 mm tényleg nem sok.
De ahogy elnézlek egyszer megengedik akkor 50ig meg se állsz.
És az már nem forr össze, észre is veszik, undorító is. Miért nem jó neked egy ízléses fülbevaló 13 évesen?
várj még pár évet, és ha akkor is szeretnél majd fültágítót csinálj(de ne óriásit)
most még ne.
És miért ez a kategória? :)
Én 18 után engedném. Ilyen fiatalon, lehet, hogy pár év múlva egyébként is megbánná.
Én anno a tetoválással voltam így, de kivártam hogy 18 legyek, és csak utána varrattam fel. Tegyél te is így.
Egyébként ha csak azért akarsz tágítót mert mindenkinek van, akkor felesleges. Akkor csináltasd meg, ha neked tetszik. Értelmes ember saját magának akar tetszeni, nem pedig másoknak. Elég szar élete van annak, aki mások ízlése szerint formálja saját magát. Ez vonatkozik a divatból konzervatív emberekre is.
Bocsi..elnyomtam a kategóriát.
Egyébként ha pár év múlva kiveszem összeforr. Nem tudnám megbánni:)
és az 5mmnél nagyobbak nekem se tetszenek.Nem csinálnék soha.
Nem mások miatt csinálnám. Másoknak nincs is. Csak megkértem hogy kérdezzék meg otthon h nekik megengednék e:o
És akinek eddig mondtam senkinek nemtetszett. De ettől függetlenül nekem tetszik:)
18 éves kor felett engedném csak. Itt nem azon van a hangsúly, hogy 13 évesen csak a tanulással kell foglalkozni, hanem hogy a testeddel játszol. Egyik osztálytársam is megcsináltatta mind a két fülét, az egyik véletlenül elszakadt neki (és baromi undorító) a másikból meg már kivette másfél éve, és még mindig nem forrt össze (az akkora volt, h elvileg össze kellett volna), orvos közölte vele, hogy ilyen a bőre, nem is fog összemenni, majd a plasztikai sebész a másikkal együtt megcsinálja. Most őszintén ha mondjuk kitalálod, hogy ügyvéd vagy orvos akarsz lenni, körbe fognak röhögni az ügyfelek/betegek. Inkább csináltass 8 fülbevalót, minthogy tágítód legyen. Vagy fesd feketére a körmöd, azt legalább le lehet mosni.
(UI.: Anyukád helyében szíjat hasítottam volna a hátadból, ha a kifejezett tiltásom ellenére is csináltatsz ilyen hül.yeséget! Pedig nem vagyok a gyerekverés híve egyáltalán.)
Semmikor. Illetve akkor, ha már önállóan élsz és bebizonyítottad, hogy felelős döntéseket tudsz hozni, ez a nagy átlagnál 20 felett következik be.
Örülj neki, hogy Veled VALÓBAN törődik az anyukád. Tudod a korlátok nem azért vannak, hogy akadályozzanak, hanem, hogy terelgessenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!