Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha elmegyek piercerhez akkor...

Ha elmegyek piercerhez akkor az egyből tud 3mmes fültágítót csinálni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Dermal punchal akár nagyobbat is. Viszont ez nem fog összehúzódni mint a tágított, sokkal nehezebb ápolni és sokáig nem cserélheted.
2014. jan. 27. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

azt lyukasztasnak hivjak.

a fultagitas lassu folyamat, de mivel neked csak divatbol kell mostazonnal (es nyilvan ket honap mulva mar meg is bannad), normalis studiobol elhajtanak.

2014. jan. 27. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:

még akár 12-15milis tágítót is betudnak rakni, mondjuk azt már szike segítségével: ejt egy megfelelő méretű lyukat a füleden, belerakja a tágítót és ennyi.

igen, az ilyesfajta "tágítási módszernek" az a velejárója, hogy nem húzódik össze a fül a fültágító kivétele után, még minimálisan sem. jól meg kell gondolni, én nem ajánlom, főleg nem 3mili miatt... egyrészt sokkal nagyobb fájdalommal jár így, másrészt teljesen elveszik a fültágítás lényeges része: a folyamat.

2014. jan. 27. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=SCgFzVK_-jc

így néz ki maga a folyamata ennek a dolognak.

2014. jan. 27. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Ki az a gyökér aki egy kerek lyukat szikével old meg o.0

A körforma lyukasztó cucc, ami olyan mint a sütiforma... az igen. De ez?!

2014. jan. 27. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

például: Zagyvai Gábor

2014. jan. 27. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Félre értetek. Nem az van hogy egyből nagyot, hanem az elejétől szépen tágítani kb. 20asra. De vhol el kell kezdeni.

Nem gyorsan és divatból akarom. 19éves vagyok és úgy érzem elég jól meggondoltam. :)

Egyébkén fiuként én a bal fülembe szeretném.

Szerintetek?

2014. jan. 27. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem 15mili felett furcsán hat ha csak az egyik fülben van tágító.
2014. jan. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!