Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék fültágítót...

Nagyon szeretnék fültágítót és száj piercinget csak az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan!?

Figyelt kérdés

Anyuék kicsit maradiak. Mindent megigértem pl. jobban tanulok, rendet rakok, hétvégén nem megyek sehova (jó ezt annyira nem tartom be) itthon mindig összepakolok mindent és folyamatosan betartom ezeket ,de elvileg csak 18 éves koromtól csináltathatok (szerintük).

Hát azt akarom tőletek megkérdezni (segítséget kérni) ,hogy hogy kéne őket rávenni ,hogy megengedjék?

2014. jan. 19. 19:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Jó lenne tudni mennyi idős vagy. Nekem mindkettő van +egy septum. Én anyát azzal vettem rá hogy elmondtam miért szeretném mindezt, és ha később valamiért megbánnám nem fogom hibáztatni amiért megengedte. Elég jó a kapcsolatunk, mindent elmondok neki, nem nagyon járok el itthonrol,így simán belement. Szerintem mondd el neki az indokaidat(már ha vannak, ha nem bele se vágj) és talán megengedi. Sok szerencsét ;)
2014. jan. 19. 20:04
 2/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 14 éves vagy annál fiatalabb vagy akkor én se engedném.. 16 éves kortól szülői jelenléttel/beleegyezéssel lehet piercinget csináltatni. A leírtak alapján te mindent megpróbálsz és ennek ellenére sem engedik, ezért kétlem hogy bármilyen tanácsot tudnák itt adni. A szüleid már eldöntötték hogy nem engedik.. Viszont az is lehet hogy nekik túl sok a piercing és a fültágító ezért csak az egyiket kéne választani!
2014. jan. 19. 20:07
 3/22 A kérdező kommentje:
15 vagyok nyáron leszek 16 várnék addig ha arról lenne szó. Végül is nagyon ritkán szoktam eljárni itthonról jó nem is ez a lényeg csak nekik már van egy elképzelésük ezekről/erről és nem valami jó. :/ Most azon vagyok inkább ,hogy ezt nem megszüntetni ,hanem inkább ebben a témában meg.enyhítsem őket. (Lehet rosszúl fogalmaztam, de szerintem a lényeg benne van)
2014. jan. 19. 20:32
 4/22 anonim ***** válasza:

#1vagyok:

16alatt is csinálnak,(én 15 vagyok elfelejtettem odaírni)az ajkamba mikor csináltattam,14 voltam,a septumnál 15. Nem ugyanott csináltattam szóval tuti megcsinálják mindenhol ha ott van veled valaki

2014. jan. 19. 20:59
 5/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném csak hát mindig mindenben találnak kifogást vagy ,hogy mi a hátránya :/ majd még győzködöm őket :))
2014. jan. 19. 21:35
 6/22 anonim ***** válasza:
Mi az előnye ezeknek? Mert ha űberelni tudod a sok hátrányt, akkor megéri csináltatni, és akkor talán ők is jobban belemennek, ha értelmes érveid vannak. Mik az érveid?
2014. jan. 20. 13:25
 7/22 A kérdező kommentje:
Hát az a baj ,hogy nem tudom megfogalmazni. :/
2014. jan. 21. 19:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszer hálás leszel nekik, amiért nem engedték..
2014. jan. 22. 14:26
 9/22 anonim ***** válasza:
haha, én nem kérdeztem. 1-2x le lettem szidva, hogy úristen, hogy nézek ki, majd nem nő vissza a fülem, megbánom, nehogy ennél is nagyobb legyen stb. de az én fülem :D 21 vagyok, és még mindig nem bántam meg. ;)
2014. jan. 22. 17:19
 10/22 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy majd megbánom de az az én bajom lesz. :) Amúgy kétlem ,hogy megbánnám.
2014. jan. 22. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!