Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék fültágítót...

Nagyon szeretnék fültágítót és száj piercinget csak az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan!?

Figyelt kérdés

Anyuék kicsit maradiak. Mindent megigértem pl. jobban tanulok, rendet rakok, hétvégén nem megyek sehova (jó ezt annyira nem tartom be) itthon mindig összepakolok mindent és folyamatosan betartom ezeket ,de elvileg csak 18 éves koromtól csináltathatok (szerintük).

Hát azt akarom tőletek megkérdezni (segítséget kérni) ,hogy hogy kéne őket rávenni ,hogy megengedjék?

2014. jan. 19. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Milyen munkát akarsz végezni felnőtt korodban? Még nem tartunk olyan szinten, hogy bizonyos helyeken elfogadható legyen a fültágító, piercing, tetoválás...
2014. jan. 22. 17:54
 12/22 A kérdező kommentje:
Lány létemre nem fogok 50mm-est csináltatni... Max 10-15mm-es lenne. Mire normálisan dolgozni kezdenék addigra már meg se lenne! Ajak piercinget meg már nagyon régóta szeretnék arról nem fogok lemondani! Idő után minden heg és ehez hasonló beforr. Tudom mindenkinek van saját véleménye ,de ez az én testem és azt csinálok vele amit szeretnék!
2014. jan. 23. 13:59
 13/22 anonim ***** válasza:
szerintem a fület legalább el lehet takarni, de az arcommal sosem tennék ilyeneket.
2014. jan. 23. 14:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Beforrni beforr a piercing csak ott marad a helye (kicsi pötty). A fültágítás, mint te is bizonyítod csakis a divatról szól manapság... Nagy tévhit hogy a 10-15mm-es még összeforr! Minden ember szervezete más, valakinek már a 10-es se megy össze. Mi lesz ha te is ebbe a kategóriába tartozol? Majd jön a sírás hogy miért csináltam ezt, most mehetek összevarratni.. Ezek után meg is értem a szüleidet hogy nem engedik mivel ilyen alapvető dolgokkal se vagy tisztában.
2014. jan. 23. 15:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Végül is akkor is az én bajom lenne. :) Kérlek szépen akkor ezen a téren világosíts fel! Én nem divatból hordanám mint ahogy említettem már nagyon régóta nézegetem ezeket...
2014. jan. 23. 15:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenki azt gondol amit akar. 3 éve várok ezekre, volt türelmem kivárni de a 18at nem fogom tudni nem azért ,de ha én divatból hordanám akkor nem 3 évvel ezelött találtam volna ki ;) A fültágítóról is tudok mindent előnyeit/hátrányait (azt is amit leirtál/irtatok csak nem fogok mindent részletezni. Igen lehet ,hogy mások szerint nincs semmi értelme csak hátránya.) ajak piercingről is tudok mindent vagy pluszban még utána lehet nézni.
2014. jan. 23. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha én szülő lennék, megengedném HA tudnál értelmes érveket felhozni mellette. A tetszik, összeforr, 3 éve ezt akarom, nem érv...

Érveid még mindig nincsenek, csak akarod az egészet. 18 alatt ez nem elég.

2014. jan. 23. 16:11
 18/22 A kérdező kommentje:
Én nem hoztam fel érveket még , ezek nem is azok lennének.
2014. jan. 23. 16:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Én nem akarom hanem szeretném. Lennének érveim ,de hülye voltam ,hogy itt vártam egy ici-pici segítséget eddig is megoldottam mindeht és most is megfogom!
2014. jan. 23. 21:16
 20/22 anonim ***** válasza:

Kezd a pcvel. Az még könnyebb :D Nekem 14 évesen lett a köldökpcm, azóta 21 vagyok, még mindig benn van. Orromba szerettem volna, de anyu azt mondta,nem akarja látni nap mit nap, akkor inkább legyen a köldökömben:D Aztán 17 évesen meglett az orrkarikám is(nem septum). Addigra már lenyugodott, közbe egyre több lyuk lett a fülemben is, 18 évesen lett helixem és 20 évesen a tetkómra se puffogot már,holott utálja.

Türelem. Egyszerre csak egy dolgot akarj, ne mindent egyszerre. Kérd meg, hogy had legyen ajakpcd, ha megunod, kényelmetlen kiveszed úgyis. A tágítót mondjuk én sem ajánlom. Az,hogy össze nő...10ből 9 ismerős a műtőben végezte,hogy valamennyire visszarakják a fülét :D

2014. febr. 21. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!