Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék fültágítót...

Nagyon szeretnék fültágítót és száj piercinget csak az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan!?

Figyelt kérdés

Anyuék kicsit maradiak. Mindent megigértem pl. jobban tanulok, rendet rakok, hétvégén nem megyek sehova (jó ezt annyira nem tartom be) itthon mindig összepakolok mindent és folyamatosan betartom ezeket ,de elvileg csak 18 éves koromtól csináltathatok (szerintük).

Hát azt akarom tőletek megkérdezni (segítséget kérni) ,hogy hogy kéne őket rávenni ,hogy megengedjék?

2014. jan. 19. 19:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Fültágítóról már lemondtam :/ de végül is az is haladás ,hogy megengedte az orr pc-t :) majd még várok hát ha megengedi a száj pc-t is :)
2014. febr. 21. 09:28
 22/22 anonim válasza:
Szia. Szerintem mindegy hogy hany eves vagy en most toltottem be a 14 et es megengedtek :)
2016. máj. 31. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!