Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éget a gumi, tudtok más,...

Éget a gumi, tudtok más, hormonmentes megoldást? Szülés után 2 hónappal, még nem szeretnék újra várandós lenni.

Figyelt kérdés
Szeretnék ebben a kategóriában maradni, tinédzserek válaszai nem nagyon érdekelnek. Szülők, akik két baba között nem akartatok hormonális fogamzásgátlást, mivel védekeztek? 2 hónappal császár után még korai lenne a köv. baba (bár mi örülnénk neki, de azért helyre kell jönni előbb), mivel védekeztek? Az óvszer úgy éget, mint a tüzes vas, pedig szülés előtt tudtuk használni (akkor se szerettem nagyon, de legalább nem fájt). Sikosítót használtunk, sokat, de nem segített. Mást még nem próbáltunk. Van más megoldás, ami nektek bevált? Minden tapasztalat érdekel!
2014. jan. 28. 09:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azokat a fogamzásgátló módszereket részesítjük előnyben, ahol nem történhet meg a megtermékenyítés. A spirál a beágyazódást gátolja, és ez nekünk nem fér már bele az elveinkbe. A latex mentes guminak adunk egy esélyt. Remélem, beválik.
2014. jan. 28. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Tényleg érdemes a latexmentes óvszerrel próbálkozni.

Vagy az is lehet, hogy a síkosító nem megfelelő. Használtátok előtte is, régebben nem volt vele gond?

Engem pl. akkor szokott csípni a síkosító, ha egy ideig csináljuk anélkül, és utána használjuk. Mert a szex során kicsit kidörzsölődik a nyh., és ha arra kenjük a síkosítót, csíp.

De ha az elejétől használom, akkor nincsen gond vele.

Esetleg szóba jöhet a pesszárium, de az nem olyan olcsó (bár csak egyszer kell megvenni), így pár hónapra nem biztos, hogy megéri.

2014. jan. 28. 14:18
 13/13 zabmester ***** válasza:
Én is azt tanácsolnám első körben, hogy először próbáljatok ki más márkát, más típust. Lehet, hogy a latex okoz problémát, de akár a spermicid is (ha a mostani olyan fajta). Én pl. ezeket az ízesített/illatosított fajtákat nem bírom, azok égetnek.
2014. jan. 28. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!