Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki nem várja 01.31-02. 06 között?

Ki nem várja 01.31-02. 06 között?

Figyelt kérdés
Van valamilyen tünet? Szoktatok hõmèrözni? Mikor szeretnètek tesztelni? Mióta próbàlkoztok? Hanyadik baba lenne?
2014. jan. 27. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én :) Semmi tünet, vagy 20-án vagy 22-én volt az ovulációm (görbéből nem egyértelmű, mert 2* is leesett). 20 hónapja próbálkozunk, első baba lenne. Különösebb reményeket nem fűzök hozzá, mert az előző havi hormoneredmény kicsit visszaesett (valamiért megint felment a TSH-m, pedig 1 éve rendben volt már, szedek rá gyógyszert), de majd meglátjuk :) Ha nem jön meg, akkor jövőhét vége felé gondoltam tesztelni.

Te? :)

2014. jan. 27. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én 31.-re nem várom,annyi más csak most hogy gyakran elszédülök,ez tegnap óta van.A hasam kicsit fájdogál,de persze ez más is lehet. A hőmet nézem,ha 31.-én sem esik le szerintem tesztelek egyet.

Nekem 3. baba lenne,de ugyanúgy izgulok,meg várom,hogy mi lesz mint az elsőnél. Ez még az első próbálkozós hónap úgyhogy nagyon meglepődnék ha baba lenne. Te?

2014. jan. 27. 16:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Én 31-re nem várom. Ez az elsõ hònapunk ès elsõ babánk lenne. Sajnos ovuláció utàn beteg lettem (làz, hányàs, hasmenès). Azèrt remènykedem hogy legyen baba. Néha fáj a hasam ès èrzèkenyek a melleim. 6-án szeretnèk tesztelni.
2014. jan. 27. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:

jelen! :)

Nekünk ez az első hónapunk. hőmérőzni nem szoktam. Ha nem jön össze, jövő hónapban is inkább ovu tesztet veszek majd - ez most elmaradt. A ciklusaim szabályosak, valószínűsíthető ovuláció környékén 18-án voltunk együtt. A tünetek nem egyértelműek, szoktam enyhe alhasi fájdalmat érezni, de ezt be is beszélhetem magamnak akár. Mert ha gondolok rá, akár a könyökömben is tudok fájdalmat érezni ok nélkül. :D Hétvégén tesztelek, feltéve ha nem jön meg...

2014. jan. 27. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: első baba lenne
2014. jan. 27. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek? én nem bírtam ki ma reggel teszteltem és pozitív lett :),peteérés utáni 13. napon.
2014. jan. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!