Maradnátok egy ilyen kapcsolatban csak a gyerek miatt?
9. válaszoló,a 8.vagyok.Tudod,ketten kellenek mindenhez.És bármit gondolsz is,én valóban nem értem,hogy a viharba nincs ideje semmire egész nap.Az én legkisebb babám nem egyszerű,ráadásul májusra érkezik a legújabb családtag(egy kutyus személyében).
Valóban,azt a legegyszerűbb tanácsolni,hogy hagyja el a férjét....az igaz,nagyon sok munka,kompromisszum,hogy együtt maradjanak.Ám mivel van egy gyerekük,talán erre kellene biztatni őket,nem arra,hogy szétmenjenek.
sokat gondolkoztam rajta, hogy leírjam-e a saját tapasztalatomat, félve az oltásoktól, amiket érte kapni fogok, de mégis leírom:
nálunk ugyanez volt majdnem két éves koráig a gyereknek, és rájöttem, hogy ha én nem változtatok, akkor nem fog semmi változni. Bennem van a hiba, én sárkánykodok, mert az önbecsülésem a béka v..laga alatt van. Elmentem dolgozni, a kicsit pedig bölcsibe adtam. napi 8-9 óra munka + utazás, de megint embernek érzem magam. Így is a házimunka nagy része a nyakamban van, de már több mindent jogosan elvárhatok, mivel "nem otthon meresztem a hátsómat", hogy mindenre időmnek kellene lennie. Sokkal több kedvességet tudok így adni a férjemnek, és így ő is nagyon kedves velem...
A probléma nem most kezdődött szerintem. Gondold végig, hol mit rontottatok el. Ha úgy látod, hogy nincs lehetőség a javításra, akkor hagyd el, menj el dolgozni (munka után ugyanúgy téged fog várni az összes házimunka meg a gyerek). Éljetek külön.
Ha úgy gondolod, még más is összeköt benneteket, nemcsak a gyerek, akkor tegyél valamit.
A férfiak másként működnek.
1 hét meleg otthon, forró ölelés, és kenyérre lehet őket kenni. Kezdd te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!