Maradnátok egy ilyen kapcsolatban csak a gyerek miatt?
Nem csodálkozok hogy nincs kedve bokolni neked. Esetleg lehetnèl te is kicsit kedvesebb, egész nap dolgozik, hazaèr te meg csak siránkozol hogy semmit nem tudtál csinálni , így vigyázzon a gyerekre amig legalább a lakást rendberakod. (Mondjuk nem értem, nekem 3 gyerek van, a lányom 19 hónapos és ugyanúgy rendbe birom rakni a lakást)
Miért marad minden házimunka estére?
mikor hazajön, te adsz neki puszit és megöleled? :)
Te kezdeményezed az együttléteket mondjuk heti 2x-3x? te bókolsz neki, mondod, hogy szereted, kedveskedsz neki?
csak mert szerintem ha szereted, akkor megtehetnéd az első lépéseket!
nyilván nagyon fáradt ő is és te is! mikor délután alszik a kicsi akkor csinálj meg minden házimunkát, majd mikor látod, hogy nemsokára hazaér a párod, gyorsan pakold el a játékokat, amivel már nem játszik a kicsi.
és vedd rá a párodat, hogy geyütt fürdessétek meg a kicsit miközben beszélgettek :) üljetek le közösen vacsorázni! de ne házimunkázz akkor, tudom nehéz, én dolgozom már a gyerkőc mellett, tényleg hulla vagyok, de muszáj erre is időt szánni, hogy ne a teendőkkel menjen el az este!
tényleg nem csoda, ha eltávolodtok, mikor este ő a gyereket feladatnak megkapja te meg akkor állsz neki takarítani, ebben semmi kikapcsolás, pihenés, nyugalom nincs ahogy leírod :(
Szerintem ez azért a te hibád is,mi az,hogy nem tudsz a gyerek mellett semmit sem csinálni?
Őszintén,az első hónapok óta ellökted amikor közeledett ugye?
Te csak elvárod a dolgokat de semmi nem teszel?
Nagyon úgy tűnik a párod befásult,úgy érzem,hogy beleunt abba,hogy bármilyen módon is közeledjen.Vagytok együtt kettesben egyátalán?
9es. szerintem nem ezt írta a kérdező.
este kéne a férjének foglalkoznia a gyerekkel, mert csak akkor van ideje főzni/vasalni/takarítani.
nem bántásból, de ha egész nap semmit nem csinál akkor jogosan hulla fáradt a férje napi 11óra meló +2 óra utazás után. erre írták azt, hogy csinálja meg nappal, akkor este lehet nagyobb örömmel jönne haza a férj, hogy nem kötelező teendők vannak.
na meg a kezdeményezést se azt írta, legalábbis a "2 havonta az én kezdeményezésemre együtt legyünk" nekem nem azt jelenti.
reagálhatna a kérdező, lehet, hogy tök félreértettük, de nekem is úgy tűnik, hogy egész nap csak a gyerekkel van meg gondolom pihen, aztán este hőbörög mert még semmi nincs kész és férje pihenni mert ennyi munka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!