Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első trimeszterben lévő...

Első trimeszterben lévő kismamák! Be tudtátok adatni magatoknak a H1N1 elleni védőoltást?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom és mások javaslatára - illetve az elmúlt hetek történései miatt- szerettem volna beadatni magamnak a H1N1 elleni védőoltást. 10. hetes kismama vagyok. Elmentem a körzetihez, ő magáról a védőoltásról is lebeszélt nemhogy terhesen oltassam magam, az egyik oltóközpontban pedig azt mondták hogy várjak még legalább két hetet. De ugyanakkor meg mások azt mondják, hogy minél hamarabb akár most is. És az az igazság kezdek félni a halálesetek miatt...

Ti mit tennétek? Várnátok vagy kijárnátok az utat míg valaki hajlandó beoltani?

2009. dec. 4. 11:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A múlt hét végén elkaptam a most keringő vírusos influenzát, úgyhogy most amíg rendbe nem jövök teljesen nem tudom oltatni magam. Így a sors megoldotta helyettem a kérdést, biztos hogy várni fogok a 12. hétig.

Köszönöm a válaszokat!

2009. dec. 12. 09:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor mielőbbi gyógyulást és remélem aztán sikerül beoltatnod magad, ahogy tervezted.:)

2009. dec. 14. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!