Nem akarok gyerektartást fizetni mit tehetek? Hogyan tudnék megszabadulni ettől a kötelezettségtől?
Ő azt mondta, hogy gyógyszert szed, te meg elhitted.
Számoltasd el, felügyeltesd az anyát, mire költi a pénzt. Megjegyzem, tudod, mire elég havi 15.000? Kb. egy jobb pár cipőre.
Én csak azt nem értem, hogyan tehet apa ekkora különbséget gyereke és gyereke között. Lehet, hogy az anyja ellened neveli, de te azt akartad, hogy megöljék még az anyaméhben és most se szereted. Legalábbis nem annyira, mint a másikat. Jaj, annyira szánom!
egyetlen egy módon lehet megszabadulni ettől a kötelezettségtől.
anyának új párja lesz, összeházasodnak és ha a nevelő apa szeretné, abban az esetben lehet a biológiai apának lemondani a gyerekről és az "új apának" örökbefogadni.
örökbe fogadó nélkül, esküvő nélkül, nem lehet...
egyébként a pofámról lesülne a bőr ha 15E forinton sírna szám már ne is haragudj!
7 éves a gyerek, gondolod az anyja ebből fizeti a rezsit, vesz ételt a gyereknek, tanszereket, különórát fizet belőle és még elherdálni is marad? Tudod te mennyibe is kerül valójában egy gyerek???
esetleg vehetnéd a fáradságot és leülhetnél kiszámolni.... mindjárt másképp állnál hozzá ha látnád, hogy anyának havi 50E a kiadása csak a gyerekre a te 15-öd mellett
Én megértem, hogy fel vagy háborodva és azt is elhiszem, hogy az anyuka egy hülye p*csa.
De aki szexel, annak becsúszhat a baba. Gumiszakadás, gyógyszerallergia, vagy csak átveri az asszony. Tök mindegy. Becsúszott így vagy úgy. NEm hegyi beszéd, hanem igazság, hogy ha annyira nem akarsz gyereket, védekezz. Akár férfi vagy akár nő.
Hogy ezek után nem látod a gyerekedet, ami rajtad is múlik... az a te bajod, akkor is fizetned kell.
Így jártál.
32/F
A gyógyszer sem véd 100 %-osan! Még ha pontosan, rendesen szedi, akkor is van 1 % esély a teherbe esésre! Tehát ha tutira akartál volna menni, hogy nem akarsz gyereket, akkor a gyógyszer mellett gumit is húzol!
És mint már írtam, vedd magadhoz a gyereket, legalább lesz a kicsinek egy tesója, és akkor nem kell 15ezret fizetned havonta. Hanem ennél jóval többet költened rá közvetlenül!
Tudod egy gyerek sokba kerül!
És ha jóban akarnál lenni vele, akkor bíróság által harcolnál a láthatásért! Mert nem csak az anyuka hisztizhet a gyerektartásért, hanem te is a láthatásért, ha ez fontos lenne neked! És akkor talán jobb viszonyod is lehetne azzal a szegény gyerekkel!
Ő nem tehet ám róla, hogy nem bírtál a farkaddal, és megd.gtál egy hülye p.csát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!