Ha 21 évesen még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem akarok szülni változhat ez még?
Az összes tesómnak van,úgy unoka,úgy édes tesómnak nekem még nincs.Ha bele gondolok is kiráz a hideg attól,hogy gyereket kell szülnöm.
Tudom mivel jár egy gyerek,hisz tesóim gyerekére nagyon sokat vigyáztam.Itthon már csesztetnek a szüleim és a párom is,hogy szüljek...de én nem akarok :( És most pont ezen gondolkoztam el. Volt már terhességem,de abortuszra mentem. Félek attól,hogy egy férfi se fog velem maradni,mert nem akarok gyereket szülni. Egyébként szeretem őket főleg ha kis kövér babát látok,de nem tudom elképzelni,hogy nekem legyen. Mi a véleményetek?
21 évesen már nagyon felnőttnek és érettnek érzed magad, de hidd el, majd egyser 30+ évesen visszatekintve rájössz, hogy mennyire gyerek vagy még. De ezzel nincs is semmi gond.
Én 28 éves koromig irtóztam a gyerekvállalás gondolatától.
Most 33 vagyok, és 5 hónapos terhes. (Tervezett baba.)
Klimax előtt bármikor változhat. Én is úgy voltam, hogy nem akarok szülni soha, aztán amióta a 25-öt betöltöttem, ez lett kb. minden vágyam. De sokaknál csak 30 körül-után jön meg, és van akinél soha.
A véleményem egyébként az, hogy csak az elvárások miatt nem szabad szülni, mert abból nem nagyon lehet boldog, harmonikus család. Akkor vállaljatok gyereket, ha mindketten valóban úgy gondoljátok. Amelyik férfi meg emiatt elhagy, az talán jobb is, ha nem marad veled, mert nem lehetnétek boldogok együtt.
21 évesen még épp hogy kinőttél a gyermekkorból, hiába gondolják magukat sokan már tizenévesen felnőttnek.
Különben meg megfelelő párkapcsolat nélkül fura is lenne, ha mindenáron gyereket akarnál...Majd megjön a vágy a megfelelő férfi mellett, ez egészségesebb hozzáállás, mint ha az első jöttmentnek szülni akarnál.
Igen...
Nemmbiztos, hogy változik, de lehet..
21 évesen én sem akartam...
Most már akarok, igaz, még nincs...
26 vagyok...
20 évesen házasodni sem akartam, már házas is vagyok..
Az ember sokat tud változni rövid idő alatt is..
A szüleidtől nem fair a cseszegetés, a párod részéről meg érthető lehet.
De 21 évesen? Dolgoztok? Van 1 év munkaviszonyod? Van hol laknotok? Stb..tehát a helyzet adott lenne egyáltalán már hozzá?
Nagyon sok van változnak, sokan nem.
Viszont pl a sógorom kifejezetten olyan nőt keresett aki nem akar gyereket, mivel az előző bnője akart, szakitottak(6 év után) a csaj férjhez ment lett azóta gyereke is... Ő pedig talált olyan nőt aki nem akar gyereket...
Tehát ban akik nem akarnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!