Ha 21 évesen még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem akarok szülni változhat ez még?
Figyelt kérdés
Az összes tesómnak van,úgy unoka,úgy édes tesómnak nekem még nincs.Ha bele gondolok is kiráz a hideg attól,hogy gyereket kell szülnöm.
Tudom mivel jár egy gyerek,hisz tesóim gyerekére nagyon sokat vigyáztam.Itthon már csesztetnek a szüleim és a párom is,hogy szüljek...de én nem akarok :( És most pont ezen gondolkoztam el. Volt már terhességem,de abortuszra mentem. Félek attól,hogy egy férfi se fog velem maradni,mert nem akarok gyereket szülni. Egyébként szeretem őket főleg ha kis kövér babát látok,de nem tudom elképzelni,hogy nekem legyen. Mi a véleményetek?
2013. dec. 27. 15:54
21/23 anonim válasza:
Én bőven el tudom képzelni, hogy 11 évesen már kapcsolata volt. Akinek boldogtalan a gyerekkora, a családi élete, az nagyon hamar alakít ki párkapcsolatot, mert attól várja a boldogságot. Az élet kíméletlen húzása volt, hogy a várt boldogság nemhogy elmaradt, de mellé még jókora nagy csalódást hozott a kérdezőnek. :-(
22/23 anonim válasza:
Én még 30 évesen is így gondoltam.....
Most 35 vagyok, és 2 éves a fiam. Nem bántam meg, hogy nem szültem korábban!!
23/23 anonim válasza:
21 évesen én sem akartam éltem az életem , most 24 évesen egy 1 hónapos fiúcska szundikál a kiságyban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!