Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarok gyerektartást...

Imre28 kérdése:

Nem akarok gyerektartást fizetni mit tehetek? Hogyan tudnék megszabadulni ettől a kötelezettségtől?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 18:39
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mert a nő aki azért szül gyereket hogy valakit magához láncolhasson annak ellenére hogy világosan el lett neki magyarázva hogy nem akarok tőle tovább semmit a gyereket ne szülje meg . Megszüli a gyereket magának aztán követelőzik tönkre tette magát is engem is a gyereket is az egyetlen dolog amibe még tud kapaszkodni a pénz amit tőlem akar. De nem tartozom senkinek magyarázattal gondoltam kapok értelmes használható választ.
2014. jan. 23. 19:17
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom Te ott sem voltál, mikor összejött a gyerek, ugye?! Mert könnyű mást hibáztatni, de felhúzni egy gumit már degradáló.
2014. jan. 23. 19:20
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
És még annyit, hogy de igen, magyarázattal tartozol, méghozzá a saját gyerekednek! Remélem sosem fogja majd megtudni, milyen gerinctelen az apja!
2014. jan. 23. 19:22
 14/27 A kérdező kommentje:
A nőknek mind van gerince az a lényeg. Főleg ennek akivel én harcolok. Felét nem tudod a dolgoknak de magyarázol, biztos te egy gerinces hibátlan nő vagy. A gyereknek magyarázkodjon az anyja mivel én még látni sem láthatom csak a perkálás a dolgom. 7 éves a gyerek de már 4 évesen tudta hogy az apját utálnia kell, mert a gerinces anyja neveli meg költi magára a gyerektartást amit a másik gyerekemre is költhetnék aki úgy született hogy akartam is imádom őt is és az anyukáját is.
2014. jan. 23. 19:38
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

Már ne is haragudj Kedves Kérdező, de:

1. Az hogy én milyen vagyok, nem ide tartozik.

2. Az annál inkább, hogy ha arra jó volt a nő, hogy eszetlenül megd..., akkor utólag ne reklamálj!

3. Gondolom, Te minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy a gyerekednek legyen alkalma megismerni téged?!

2014. jan. 23. 19:44
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen megtettem ezért is ismertem el a gyereket és fizettem havi 15000 Ft-ot a kezdetek óta. Csak a gerinces anyuka nem viseli el hogy nem kell a kutyának sem pont azért mert csak a ba..ásra van esze. A gyerek fogantatása meg úgy történt hogy a gerinces anya állitotta hogy évek óta gyógyszert szed. De szerintem nem magyarázkodok neked tovább. Te hozzám képest túl gerinces vagy.
2014. jan. 23. 19:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, hogy ki akarta ki nem a gyerek megvan és a szülei kötelessége nevelni, eltartani.

Jogod van látni a gyereket és köteles vagy a gyerektartást fizetni ha a te gyereked!

2014. jan. 23. 19:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Kár egymásra kopkodni, kinek van gerince...

Aannak a gyereknek jár az a pénz. Lássuk be, a 15ezer nem is sok, hisz a sulis étkezés majdnem annyi. Szomorú, hogy ellened hangolja az "anya", de az ő utálása ne befolyásolja a gyerekedről gondoskodást illetve a kapcsolattartást vele.

2014. jan. 23. 20:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sehogy. Te vagy az apa és ha bíróságilag van eldöntve a gyerektartás, akkor szerintem nem lehet megszüntetni. Kérdezz meg egy ügyvédet, az a biztos!

Sajnàlom,hogy ellened hangolja az anyja a fiadat.......de ezért kellett volna a gumi, mert hiàba szed gyógyszert, azt is befolyásolhatja sokminden (hasmenés, antibiotikum), nem biztos,hogy magàhoz akart làncolni,de persze mi ezt nem tudjuk biztosan...

Viszont a gyerekednek szüksége van a pénzre, azért szerintem, nem magára költi az anya, hiszen sokba van a sulikezdés!

2014. jan. 23. 21:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én rendkívül elítélem azokat a nőket, akik szándékosan teherbe esnek a férfi tudtán kívül. De más okok mellett, pont ezért vagyok óvszerpárti. Biosztanár vagyok, mindig figyelmeztetni is szoktam a fiúkat,h legyenek nagyon óvatosak. Egyébként a törvény mindenképpen a gyereket védi, tehát semmi esélyed arra,h ne kelljen fizetned. Egyébként Neked is úgy kéne hozzá viszonyulnod,h ez a gyereké. Aki nyilván semmi rosszat nem tett. Erős szemléletváltásra van szükséged szerintem. Egyébként a törvény ráadásul nem feltétlen a biológiai apát kötelezi tartásdíj megfizetésére. Ha van egy elvált házaspár, és a későbbiekben kiderül,h nem is a korábbi férj a gyerek apja, akkor is kell tovább fizetnie. Hiszen, mint említettem, a gyerek az első! És ez jól is van így. Nem érhet hátrány egy gyereket sem a szülők felelőtlensége miatt.
2014. jan. 23. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!