Mitgondoltok, a gyerek szemszögéből az abortusz vagy az örökbeadás a jobb? És a szülő szemszögéből?
De értelmes kérdés....
Gyerek szemszögéből??? Élet, vagy halál. Szerinted???
Értelmes válasz nincs egy ostoba kérdésre.
De akkor tessék : örökbeadás minkét fél részéről a legjobb.
1. voltam
Köszönöm.
Azért írtam, mert te csupa kérdéssel "válaszoltál", a második meg vmi érthetelen hablatyot nyomott le.
Erre nincs jó válasz. Hallottam már olyan véleményt is, hogy azt kívánta bárcsak meg sem született volna.
Szülő szempontjából sincs egy jó válasz. Van aki nem tudja elfogadni az abortuszt, van aki meg azt, hogy él valahol egy gyereke és szülés után oda kellett adnia valaki másnak. Az örökbeadást én sem tudnám elképzelni, ha már megszülöm, a kezemből ki nem adnám a gyereket.
Szerintem meg pont hogy érthető a második válasza. A magzatot meg sem kérdezik hogy ő mit szeretne, persze, természetesen válaszolni se tudna. Lehet ő élne inkább, de az a nő, akiben fogant az abortuszt választja.
Gyermek szemszögéből szerintem az élet, hisz kap esélyt egy normális életre. A Nőnek meg kényelmesebb az abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!