Megváltozott a véleményem a gyerekvállalásról, hogy mondhatnám el a férjemnek?
En legutobb 3 honapja mondtam, hogy nem lesz tobb. Tegnap meg azt, hohy a jatszoszobat hogyan alakitjuk majd a szuletendo hyerekunk par ev mulva. Oszinte voltam a ferjemmel, amikor kiborultam, mondtam, hogy nem vagyom tobbre, o azt mondta, hogy MOST o sem, es csak akkor lesz, ha mindketten egyforman szeretnenk, addig is lemegy picit setalni a lanyunkkal. Imadom a ferjem. :):):):)
Vannak hullamvolgyek, ne keseredj el emiatt, az anyasag nagy munka, de egy dacos, neha nyafis ket eves mellol irom, aki itt alszik mellettem, hogy amikor elkezd beavatni teged a sajat vilagaba, akkor azt erzed, hogy ezer gyereket es meg egyet... /aztan hisztizik, mert nem kaphatja meg a fogamzasgatlodat, es olyankor jo erzessel veszed be a tablettat. :P/ minden oke lesz, es sok boldogsagot nektek, barhogy is dontotok. ;)
Szerintem amíg szóba nem kerül konkrétan az újabb gyerkőc vállalása a párodnál, felesleges ezt a sztorit előadni neki. Bármikor változhat a véleményed, tényleg nem könnyű néha egy félévessel. Amikor a szepa szorongásos időszakot éltük, meg most, néha a hiszti korszakban én is elgondolkozom, hogy bírnék még egy gyerekkel. Ahogy nőnek, önállósodnak, egyre könnyebb velük, persze mindig vannak hullámvölgyek.
Nem írtad, hogy mi miatt nem szeretnél másodikat. Nehéz terhesség, nehéz szülés, vagy macerás picibaba korszak?
Párommal két gyereket akartunk.
Nehéz szülés, és problémás (nehezen alvó) kisfiam mellett közöltem, több nem lesz.
Aztán már jobb lett a helyzet, de annyira összenőttünk a kisfiammal, hogy egyáltalán nem tudtam elképzelni, belefér-e egy másik gyerek az életünkbe.
Eltelt majdnem 4 év, mikor eldöntöttük, hogy vágyunk még egy gyerekre, és mégis legyen. Azóta a kicsi 15 hónapos, most is azt mondom, több nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!