Wellnes hétvége 6 hónapos babával? Kinek hogy sikerült, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 22:11
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mi is kb akkor tervezzük :-)
2/5 anonim válasza:
Off: Mi is akkor megyünk, bár egy hétre, remélem jól sikerül majd.
3/5 anonim válasza:
Mi a 4 hónapos fiunkkal voltunk. Nagyon jó volt! Igazából akkor még evett, aludt, pancsizott! :)
Most, két évesen már nem igazán pihenés vele elmenni! :)
4/5 anonim válasza:
Nekem nem jött be, sehova nem tudtam bevinni, egyikünk ugye mindig vele volt, de egyedül meg semmi buli a szaunàban pl....terhesen is voltunk akkor is rossz volt, babàval is rossz volt, de most karàcsony utàn 11 hònaposan jò volt nagyon...pancsizott, rohangàlt gyerekmegőrzőbe is jol elvolt....:-)
5/5 anonim válasza:
Egész jól elvolt.
Aludni is úgy aludt,hogy medencétől 1 méterre letettük a hordozóba,mi fürödtünk,felébredt,bevittük magunkhoz.
Masszázsra is tudtunk menni,volt gyerekmegőrző,úgy adtuk be,hogy alvásidőre essen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!