Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miután szülnek a nők miért...

Miután szülnek a nők miért tesznek fel hetente több száz képet facebookra a babáról?

Figyelt kérdés
Mire jó ez?
2014. jan. 11. 11:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
84%
Van egy olyan ismerősöm, bár, már nem sokáig lesz az, aki terhes, és folyamatosan posztolja, hogy ő már 21 hét +3 napos, másnap 21 hét és 4 napos.. Csodálom, hogy a hírekben még nem adták le, hogy Ő terhes. Szóval nem csak a babás szülőkkel van gond!!!
2014. jan. 11. 15:46
 32/32 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is van fent 200 valamennyi kép a közel 4000ből! Általában telóval töltöm fel a képeket de nem naponta! Tegnapelőtt raktam fel 32 képet előtte meg 2 hónapja aszem! Nekem az b*ssza az agyamat mikor a csajnak kilóg a fél csöcse meg mikor ott a gyereke azt másnapos :S . Ha valakinek van gyereke az ne rugjon be! Szerintem.... Az hogy megiszik 1 sört vagy valamit de hogy lerészegedjen.. Az már sok számomra!!!!!
2014. jan. 12. 02:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!