Nézz akkor utana! Az adott ismerős oldalán be lehet jelölni, hogy miről akarsz tudni.
2014. jan. 11. 11:29
12/32 anonim válasza:
Tényleg jobb, mint azok az ostoba kiscsajok akik óránként raknak fel vmi szerelmi bánatos idézetet, hangsúlyozzák 14 évesen, hogy összetörték a szívüket és a szerelem fáj.
A kisbabásokkal én úgy vagyok, hogy azokat letiltom üzenőfalről, akik nem kreatívak. Tehát felraknak napi 40 képet a babáról, fekszik, alszik, fekszik és ennyi. Ebben mégis mi az érdekes? Én legalábbis magasról tojok rá, olyan mintha valaki vesz egy új cuccot és felpakol róla napi 20 képet különböző nézetekből. Először érdekes, sokadjára uncsi és gáz. Viszont van néhány oylan ismerősöm akik aranyos, kreatív fotókat tesznek fel a gyerekről, vagy olyanokat amik tényleg viccesek, érdekesek, megmosolyogtatóak. Az ilyeneket szeretem, meg is hagytam az üzenőfalon. :) Ilyen képek kellenének ha már valaki kényszert érez arra, hogy mutogassa a gyerekét.
2014. jan. 11. 11:40
13/32 anonim válasza:
Büszkélkedni akarnak vele. Más kérdés, hogy tényleg nem mindenkit érdekel. Engem nem szokott zavarni, bár teljesen hidegen hagynak a babás képek, nekem minden kisbaba egyforma. De nem is idegesít különösebben, mindenki azt rak ki a saját Facebook-jára, amit akar. Meg biztos a távolabb élő családtagok szeretik is nézegetni az ilyesmit. Én meg tovább görgetek és kész.
2014. jan. 11. 11:50
14/32 anonim válasza:
azért nem jobbak, mint az ostoba kiscsajok, mert az ostoba kiscsaj még alakul.
viszont mit fog tanítani a közösségi oldal használatáról a gyerekének az a felnőtt, aki ott éli az életét? Hogyan fogja megmagyarázni a gyereknek, hogy nem raksz ki magadról ilyen meg olyan fotót, amikor ő maga, felnőtt fejjel nem képes arra, hogy gondolkodjon???
2014. jan. 11. 11:52
15/32 anonim válasza:
8 hónapos kisbabám van. Persze nem tartozom azok közé, akik napi szinten dobálják a képeket a babáról a FB-ra. Átlagosan havonta úgy 4-5 képet töltök fel, mert nagyon büszke vagyok a kicsi fiamra. Úgy gondolom, hogy ezzel nem esek túlzásba. Nekem is van több babás ismerősöm, de 2 van, akik ilyen a napi szintű képfeltöltők. Ráadásul sorozat fotókat tesznek fel: szembe néz a baba, kinyitotta a száját a baba, becsukta a szemét a baba, ásított a baba, járókában van a baba, kocsiban ül a baba. Ez valóban fárasztó, ill. unalmas egy idő után. Én már megosztottam egy ironikus cikket az internetről az ilyen anyukákról, de ennek a kettőnek nem igazán esett le, vagy nem olvasnak, csak dicsekednek a közösségi oldalon.
2014. jan. 11. 11:55
16/32 anonim válasza:
Biztos unatkoztak babázás közben. :)
2014. jan. 11. 11:56
17/32 anonim válasza:
mert egész nap otthon ülnek és nincs jobb dolguk
2014. jan. 11. 12:06
18/32 anonim válasza:
Mit érdekel engem, hogy neki miért jó? Ha bármi zavar a facebook idővonalon, akkor egyszerűen elrejtem az adott ismerőstől a megosztásokat. Csináltam már nem egyszer, mert hol kisbabák, hol szerelmes idézetek, hol "itt vagyok, ott vagyok" üzenetek jöttek napi szinten. Ez engem nem érdekelt, szóval elrejtettem őket. Ő ugyanúgy örömét leli a megosztásban, de hozzám nem jut el, boldogok vagyunk.
2014. jan. 11. 12:11
19/32 anonim válasza:
Szerintem is inkább a babás képek, mint a sok Müller-Coelho-oszdmegéssokpénzedlesz idiótaság. Mondom úgy, hogy vagy egy ovis gyerekem meg egy babám, és egyikükről sincs fent egyetlen kép sem - akit érdekelnek, annak privátban küldök.
2014. jan. 11. 12:24
20/32 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy az anyuka mérhetetlenül boldog és büszke a gyerekére, és ezt meg akarja osztani az ismerőseivel. Szíve szerint az egész világgal tenné, csak hát az nem olyan egyszerű. És mivel általában be van zárva a négy fal közé, így erre a fb kínál lehetőséget.
A megoldás az, hogy ha zavar, akkor le kell tiltani a hírfolyamból, nem nagy ügy. Nekem a rokonaim között akad néhány tinilány, akitől a frász tört ki, más már ki se fért az ő hülyeségeik miatt. Amióta letiltottam őket, olyan a facebookom, amilyet szeretek, csak értelmes információkat dob a szemem elé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!