Meghalt a nagyim, és kiposztoltam facebookra. Mi a baj?
Az a bajuk, h tahó vagy.
Nagyon sokan használják az internetet, facebook-ot, de sajnos nem alakult ki semmi etikai szabályrendszer.
Halálesetet nem posztolunk ki, mire vártál, majd 20-an lájkolják???
ez attól is függ, mi írtál ki. Ha azt, hogy elhunyt és temetése ekkor és ekkor, az talán még belefér.
Mit írtál ki????
Semmi, az én ismerőseim is kiszoktak, h ertesuljon, aki ismerte.
Ennyi erővel az újságban meg a városi tvben is tahosag megjeleníteni.
Én se posztolnám ki, olyan mintha reklámozni akarnám magam és sajnáltatni....a közeli ismerősöknek, barátoknak mondanám csak el, és h miért leszek ezentúl letört.
Ha egy ismertebb ember volt, max akkor...(gondolko itt arra, hogy adott városban volt neve, tanár volt, stb...)
Na akkor én mit szóljak??
Nekem 2 hete az anyám halt meg,és a szomszéd kirakott olyan képeket hogy a tűzoltók éppen törik fel a zárat, vagy a hordágyon,letakarva viszik el a holtestét.
A facebookot legtöbben barátokkal való kapcsolattartásra és bulik szervezésére használják, másnak is elrontod azzal a kedvét, ha szembesül egy családi tragédiával.
Én pl. családban otthon nem szoktam arról beszélni, ha olyan ismerősöm hal meg, akit nem ismertek, vagy arról ha csúnya közlekedési balesetet látok és még egy csomó hasonló sokkoló dologról, ami csak elrontaná a kedvüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!