Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a nagyim, és kiposztol...

Kerdesesficko16 kérdése:

Meghalt a nagyim, és kiposztoltam facebookra. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Egyből elkezdtek jelentgetni, meg írták hogy milyen hülye vagyok! Mi a bajuk?
2012. aug. 6. 12:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

Na látom, mi akik szerint sajnáltatás, nagyigazságot írtunk, ami fáj...

Amúgy imádom, ha le vagyok pontozva, látszik, mi a fájó igazság :D

2012. aug. 6. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Ennyi erővel, akkor Michael Jackson és Whintney Houston halálát sem kellett volna kiposztolni...de azt ugye megosztani is lehet...és hányan lájkolták??? no comment...

Ha normális körítéssel tetted ki, nincs vele semmi baj, bár én nem raktam volna ki, mert a gyász csak magunkra tartozik. Bár ennyi erővel akkor tényleg az újságokban iis minek van gyászjelentés.

2012. aug. 6. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
18%

Őket egy világ ismerte, azért, mint már mondtam.

őket meg senki kb.

2012. aug. 6. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

és akkor mi van? Híres ember halálát lehet reklámozni? pff...vajon a rokonoknak, hogy esett?

A FB egy nagy fos.

2012. aug. 6. 13:24
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Az nem reklám.

Meg nem a halálról szól.

Ők sok embert érdekelnek, nem írom le még egyszer, hogy imserik őket..

Ez olyan mintha Berki Krisztián kiírná, hogy nyertem, huudejóóó, de ha én írnám ki h jajj ma milyen jót edzettem, nem érdekelne senkit, a közeli ismerőseimien kivul, akik tudják, mennyire hajtom....

2012. aug. 6. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

normális ember ilyenkor elvonul fájdalmában a világ elől, nem faszbukon posztolgatja.

mikor az én nagyszüleim haltak meg, max pár közeli barátnak mondtam el MSN-en, hogy legalább tudják, és ne kérdezgessék, h h van, lévén, h előtte beteg volt, és páran öntötték belém a lelket ezzel kapcsolatban.

másoknak meg köze nem volt hozzá, így nem írogattam ki mindenhova.

2012. aug. 6. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Minek a FB-ra pakolsz ki ilyen dolgokat, amikor van erre egy nagyon kiváló portál is?

www.gyertyagyujtas.hu

2012. aug. 6. 15:56
 18/22 anonim ***** válasza:
28%

Hát akkor csak posztolgassátok a halálokat, el tudom képzelni, hogy hasonló zsenik pontoztak le...

épp ma volt téma, milyen tudatlan emberek vannak, mert buli volt a környéken, és hát gondolják ljszaka van, ugyse megy senki sehova, beálltak kapubejárókba is...te meg akarj menni sietve kórházba vagy esetleg munkába, mert miért ne...hát igen, ezek alapján valóban írjátok ki fb ra h meghalt...hátha feltámad, vagy kevésbé fáj attól h rátook irnak 46353656435 an h mi történt...és biztos könnyebben segit felejteni, ha mindig erről kell beszélni...

Ki.baszottul nagy kár, hogy én nem vagyok ilyen....bolondokak könnyű, meg alzheimereseknek, elfelejthetik a gondjaikat

2012. aug. 6. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

Mikor meghalt a mamám,(egy éve),azon voltam hogy összeszedjem magam,meg a családom,megemésszem a történteket,támogassuk egymást,és eszembe sem jutott fészbukozni akkoriban.

Akik ismerték és szerették a nagyim,azokat értesíetettük.De mindenféle senkiházi ismerősöm orrára minek kössem?Azért hogy sajnáltassam magam???

Ez az ami tényleg NEM fészbukra való.

2012. aug. 6. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a baj. Kiírnak születést, randit, csókot, szexet, képek full részegekről, születésről, szexről... Hírportálok halálról. Ha ezt normálisan kiírtad, akkor én sem értem mi a probléma ezzel. Ha a többi oda való (mert oda való, mert ott van), akkor ez miért nem?

Mit írtál ki? Hogy írtad ki?

2012. aug. 6. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!